luni, decembrie 6, 2021

Amestecul de turmeric cu miere de albine este cel mai bun antibiotic natural. Pe lângă faptul că omoară bacteriile și virusurile, stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește digestia și are proprietăți antiinflamatoare.

Este un remediu perfect pentru răceală, gripă. afecțiuni respiratorii, probleme digestive și alergii. Partea bună e că, spre deosebire de antibiotice, nu afectează flora intestinală.

Te-ar mai interesa: Se poate pune problema vaccinării obligatorii a co...

Cum se prepară

Ingrediente:

  • 100 grame miere
  • 1 lingură turmeric pudră
  • puțin piper negru
  • o linguriță coajă de lămâie
  • Amestecă toate ingredientele
  • Pune-le într-un borcan închis ermetic
  • Se poate ține la frigider timp de 2 săptămâni

Indicații

Aruncă amestecul dacă a căpătat un gust metalic

Cum se folosește

Dacă aveți probleme cu vezica biliară, nu folosiți acest acest amestec deoarece poate să provoace contracții ale mușchilor vezicii biliare. Dacă folosiți medicamente, aveți tensiunea arterială sau glicemia scăzută întreabă medicul înainte de a folosi acest remediu.l

Împotriva răcelii:

Prepară amestecul de la primele simptome.În prima zi ia o jumătate de linguriță la fiecare oră, întreaga zi. În ziua a doua ia o jumătate de linguriță o dată la două ore, iar în a treia zi, de trei ori pe zi.

Împotriva alergiilor:  O lingură pe zi

Te-ar mai interesa: Cea mai importantă tradiție de Sfântul Nicolae. Î...

Boli respiratorii: o lingură de trei ori pe zi

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri