Uită de ciocolată şi stridii. Iată care sunt afrodisiacele adevărate

Uită de ciocolată şi stridii. Iată care sunt afrodisiacele adevărate
Uită de ciocolată şi stridii. Iată care sunt afrodisiacele adevărate

Din vremuri străvechi oamenii au încercat să găsească metode prin care să facă sexul mult mai plăcut. Cu ajutorul afrodisiacelor creştea libidoul, adică dorinţa de a face sex.

Clasicele afrodisiace erau considerate stridiile şi ciocolată. Cu toate că acestea au proprietăţi de a creşte producţia de serotonină şi acizi graşi, profesorul dr. Krychaman a demonstrat că acestea nu îmbunătăşesc performanţa sexuală sau dorinţa.

Cercetătorii au găsit câteva variante naturale, care ar putea ajuta :

  • ginseng
  • ginko biloba
  • tribulus terrestris(colţii babei)

Ginsengul este folosit adesea pentru a trata disfuncţiile erectile în rândul bărbaţilor, însă cercetătorii avertizează despre cumpărarea lor sub formăd e suplimente. Acestea pot avea în compoziţi alte medicamente.

Aceştia avertizează despre problemele care pot fi în spatele unei dorinţe sexuale scăzute – în cazul bărbaţilor, disfuncţia erectilă poate ascunde probleme cu inima sau diabetul, iar în cazul femeilor poate fi o adevărată boală cu repercursiuni psihice, deoarece, îi scade încrederea în sine.

Cel mai bun sfat pentru astfel de probleme sunt analizele la medic şi comunicarea : “Poate că lipsa poftei de sex în cazul femeilor se datorează durerii din timpul contactului sexual. Cel mai bine, în astfel de situaţii, se recomandă foloseirea lubrifiantului” spun cercetătorii.

A.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook