Sari la conținut

Ultima dorință a lui Nelu Ploieșteanu: „Îmi plânge sufletul!” După trei ani, alături de fiul său, pentru totdeauna

lui Nelu Ploieșteanu

Ultima dorință a lui Nelu Ploieșteanu: „Îmi plânge sufletul!” După trei ani, alături de fiul său, pentru totdeauna.

În această dimineață, Mara Bănică a anunțat pe pagina sa de Facebook moartea unuia dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică lăutărească. Nelu Ploișteanu s-a stins în dimineața zilei de 2 aprilie, la vârsta de 70 de ani. Acesta era internat de câtea zile la Spitalul Floreasca, unde ajunsese de urgență cu probleme respiratorii grave.

„Speram să nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ți odihnească sufletul în Rai!”, a scris jurnalista.

Reamintim că Nelu Ploieșteanu s-a îmbolnăvit de Covid-19 la începutul lunii martie. Vestea îmbolnăvirii a ajuns în spațiul public tot prin intermediul Marei Bănică. Aceasta a aflat atunci de la fiica interpretului că plămânii lui Nelu Ploieșteanu fuseseră afectați în procent de 70%.

Ce semn a primit Nelu Ploieșteanu de la fiul său mort. Legătura dintre cele două decese

Care a fost ultima dorință a lui Nelu Ploieșteanu

Cadrele medicale au dezvăluit că Nelu Ploișteanu și-a exprimat de mai multe ori regretul că nu a mai putut ajunge la mormântul fiului său. Din 21 aprilie 2018, ziua în care Mihăiţă a încetat din viaţă, la doar 32 de an, Nelu Ploieșteanu a încetat să mai zâmbească.

Fiul său fusese diagnosticat după naştere cu tetrapareză spastică, în urma unui vaccin. Toată viaţa a fost imobilizat la pat și a fost îngrijit Elena Dumitrache, soția lui Nelu Ploieșteanu. De când a început pandemia de coronavirus, din cauza restricțiilor impuse de autorități, Nelu Ploieșteanu și soția sa rămăseseră fără ultima alinare sufletească. Aceștia nu-și mai puteau plânge băiatul, înmormântat în Cimitirul Străuleşti 2.

„Acum sunt în Bucureşti, cu familia, îmi plânge sufletul că nu mai putem ajunge la băieţelul meu, la Cimitirul Străuleşti, ne aşteaptă sărăcuţul, îi e dor de noi. Una dintre fiicele mele l-a visat acum două zile că îi curgeau lacrimi pe obraz, unele mari, ca de aur.

De când a murit Mihăiţă am mers zilnic la el. Acum nu mai putem din cauza restricţiilor, ne dau amenzi mari, de peste 2.000 de lei. Dar asta nu înseamnă că nu are candela aprinsă, mai rog o doamnă de acolo să aibă grijă ca micuţul meu să nu stea în întuneric.

De anul trecut, de la Paşte, el a avut candela mereu aprinsă”, spunea în urmă cu un an Nelu Ploieșteanu, pentru Click!

Acum, se pare că dorință i se va îndeplini. Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat alături de fiul său, în Cimitirul Străulești. Astfel, cei doi, tată și fiu, vor fi împreună pentru totdeauna.

Dumnezeu să-l odihnească!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel