luni, septembrie 26, 2022

 Regina Elisabeta a II-a a a murit azi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani, potrivit unui comunicat transmis de Palatul Buckingham. 

Regina Elisabeta a fost cea mai longevivă regină a Marii Britanii şi cel mai în vârstă monarh din lume. Miercuri, regina a fost nevoită să anuleze o întâlnire virtuală planificată cu miniştrii de rang înalt, după ce a fost sfătuită de medici să se odihnească.

Te-ar mai interesa: Franța: Pastila de a doua zi, gratuită pentru toat...

Cu o zi înainte, ea a fost fotografiată în timp ce o numea pe Liz Truss în funcţia de prim-ministru al ţării, la Castelul Balmoral.

 

Iată și alte imagini nemaivăzute cu Regina Elisabeta, din tinerețe, care au apărute într-un documentar BBC, intitulat „Elizabeth: The Unseen Queen”.

Prințesa Elisabeta de atunci cu Prințesa Margaret și tatăl lor, Regele George al VI-lea.
O imagine nevăzută o surprinde pe Prințesa Elisabeta de atunci, radiand de fericire în timp ce își admira inelul de logodnă, la scurt timp după cererea în căsătorie a Prințului Philip

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private