Sari la conținut

Ultima tendință în materie de ÎNFRUMUSEȚARE a sânilor face furori în lume. Tehnica VAMPIR. Femeile își injectează SÂNGE!

Unele femei își injectează sânge în sâni, conform unei noi proceduri de înfrumusețare a bustului, care se numește Ridicare de sâni Tehnica Vampir.

Ideea este că organismul va avea mai mult țesut, mai mult sânge, mai multă vibrație și va corecta ce este de corectat.

Potrivit doctorului George Liakeas, este folosit propriul sânge al pacientului, astfel încât trombocitele plasmei stimulează celulele stem naturale ale corpului.

Această metodă reîntinerește și revitalizează țesutul mamar, dând senzația de întinerire și fermitate la nivelul bustului, relatează New York Post.

Nu este vorba de implanturi mamare, ci de propriul tău sânge, ceea ce este uimitor!

Această metodă este foarte căutată de femeile care nu doresc o schimbare imensă la nivelul bustului, ci doar o întinerire. Cele care au experimentat tehica vampir s-au declarat foarte mulțumite, considerând că au luat cea mai bună decizie.

Înainte de injectare, sângele este tratat, trece prin câteva procedee medicale, așa că… Nu încercați asta acasă!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel