Sari la conținut

Ultimatum pentru o zodie. Astrolog: Până în martie 2023

Ultimatum pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog DCnews, are un mesaj puternic pentru Fecioare. Ce trebuie să facă până în 2023.

”Țineți cont de faptul că Mercur, guvernatorul tău, schimbă semnul. Va trece în casa a șasea. A fost în casa a cincea, totul bine și frumos.

Trecând în casa a șasea și întâlnindu-se cu Saturn, trebuie să ne gândim puțin: gândiți-vă, din martie 2020 până în martie 2023 (pe 7 martie, Saturn intră în casa a șaptea, vă tot spun de ceva timp: curățenie acum, liniștire acum, partea profesională acum, partea de sănătate acum, pentru că iată se schimbă macazul din martie încolo), stați așa cu voi și gândiți-vă ce s-a întâmplat din punct de vedere profesional, prin ce schimbări profesionale ați trecut și dacă nu cumva, pe parcurs, v-ați dat seama că munceați prea mult.

Deci, din martie 2020, gândiți-vă voi sincer cam unde exagerați și unde vă dădeați în stambă și unde vă plăcea să vă sacrificați, unde vi se părea că sunteți buricul Pământului și că fără voi nu se poate.

Nu-i așa că v-ați dat seama unde? Faceți în așa fel ca până-n martie 2023, dacă vreți, să vă schimbați, să acceptați.

Marte, ducându-se în casa a șasea, întâlnindu-se cu Saturn, vă atrage atenția asupra sănătății” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii Fecioară.

De ce nu e bine să povestești visul pâna la ora 12

Nu povesti visul pana la ora 12! Mihai Voropchievici, numerolog, va indeamna sa nu povestiti visul pana la ora 12! Iata care este explicatia acestuia!

Invitat in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici sustine ca atunci cand visam ceva si nu dorim sa se intample, ar fi indicat sa nu povestim visul pana la pranz.

Nu povesti visul pana la ora 12! „Nu povestim visul decât după ora 12 ziua. Altfel, se întâmplă”, a atras atenţia numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea „Adevaruri Ascunse”, de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel