luni, septembrie 26, 2022

Joshua Martinangeli, un elev german în vârstă de 7 ani, este prea bolnav pentru a merge la școală. Cu toate acestea, nu își pierde lecțiile, grație unui miracol tehnologic, robotul avatar.

Robotul merge la cursuri pentru Joshua, care interacționează cu profesorii și colegii de clasă prin intermediul lui. Ori de câte ori Joshua are ceva de spus, Joshua trimite un semnal intermitent prin robot.

Te-ar mai interesa: Bolile de inimă: Factorul de risc „mai puter...

Mama lui Joshua, Simone Martinangeli, a spus într-un interviu pentru Reuters că Joshua are un tub în gât din cauza unei boli pulmonare severe. Acest lucru îl face să nu poată merge la școală.

Ute Winterberg, care este directoarea la Pusteblume-Grundschule din Berlin, a împărtășit modul în care copiii interacționează cu robotul avatar.

„Copiii vorbesc cu el, râd cu el și uneori chiar vorbesc cu el în timpul lecției. Și Joshi poate face asta destul de bine”, a spus ea.

Proiectul robotului avatar este o inițiativă privată care este plătită de consiliul local din cartierul din Berlin numit Marzahn-Hellersdorf.

Te-ar mai interesa: Afecțiuni grave declanșate de pesticide. Dr. Bilic...


Districtul a cumpărat patru avatare pentru școlile sale

Consilierul raional pentru educație Torsten Kuehne a spus că districtul a cumpărat patru avatare pentru școlile sale. „Suntem singurul district din Berlin care a cumpărat patru avatare pentru școlile sale. Impulsul a fost COVID-19, dar cred că acesta va fi viitorul dincolo de pandemie”, a declarat Kuehne.

El a mai spus că avatarul oferă unui elev șansa de a rămâne parte a comunității școlare ori de câte ori nu poate participa la cursuri în persoană din diverse motive.

Te-ar mai interesa: Cifra de destin a Reginei Elisabeta. „Doi” și „nou...

Când a fost întrebat dacă așteaptă cu nerăbdare să-l întâlnească pe Joshua, Noah Kuessner, un student a spus că i se par bune ambele variante, mai ales că simpatizează roboțelul.

Un alt coleg de clasă al lui Joshua, Beritan Aslanglu: „Și mi-ar plăcea mai bine dacă Joshi ar putea veni cu adevărat la școală”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private