vineri, septembrie 30, 2022

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit la spital după ce i s-ar fi administrat medicamentele unui alt pacient, scrie MailOnline. Acesta se afla la cel mai mare spital din Scoția.

Martin Weldon se afla la terapie intensivă la Spitalul Queen Elizabeth din Glasgow din luna mai, după ce o hipoglicemie diabetică i-a provocat o leziune cerebrală gravă.

Familiei bărbatului în vârstă de 36 de ani i s-a spus de două ori că aparatele sale vor fi oprite, dar sora sa, Keeleigh, a declarat că Martin ”a sfidat statisticile și a dovedit că medicii s-au înșelat” de ambele ori.

Te-ar mai interesa: O femeie a devenit bunică la doar 36 de ani. Cel m...

Familia acuză personalul medical de neglijență

Martin Weldon, din Dumbarton, „a făcut progrese” după patru luni de tratament, deși încă mai trebuia să învețe să meargă și să vorbească din nou. Dar sâmbătă, la doar două zile după ce a împlinit 36 de ani, a murit în spital după ce i s-ar fi administrat alte medicamente, din greșeală.

”Astăzi l-am pierdut pe fiul meu Martin. După ce a făcut progrese în spital, el a decedat din cauza neglijenței personalului. Aș dori să profit de acest moment pentru a le mulțumi prietenilor săi adevărați și familiei care au fost alături de Martin în ultimele luni. Vor urma aranjamentele funerare. Mulțumesc. Eu și familia mea am aprecia să ne dați timp să plângem pentru moment”, a declarat tatăl lui Weldon, Martin.

Te-ar mai interesa: Să ne pregătim psihic: ANRE avertizează că vom pri...

„Gândurile noastre și cele mai profunde condoleanțe se îndreaptă către familia și apropiații domnului Weldon, care deplâng pierderea sa. După ce am anunțat imediat procurorul, circumstanțele în jurul morții domnului Weldon fac acum obiectul unei anchete în curs de desfășurare a poliției.

Ca atare, ar fi nepotrivit să facem alte comentarii. Continuăm să colaborăm cu autoritățile relevante și rămânem angajați să ne implicăm cu familia pe măsură ce investigațiile avansează”, a declarat un purtător de cuvânt al NHS Greater Glasgow and Clyde, într-o declarație pentru MailOnline.

Te-ar mai interesa: Octombrie începe cu ploi, fulgere, frig. Când se î...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private