vineri, iunie 2, 2023

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, care arată mai bine decât alți bărbați care au jumătate din vârsta sa, spune că își datorează fizicul său excepțional celor doi factori legați de stilul de viață.

Bill Hendricks, a cărui formă fizică s-a îmbunătățit odată cu vârsta, a dezvăluit că petrece cel puțin două ore în sala de sport și respectă cu strictețe planul său alimentar pentru a-și menține un abdomen perfect.

Te-ar mai interesa: Femeile vor avea dreptul la concediu plătit de sta...

Culturistul, din Dallas, Texas, a declarat anterior că dieta sa strictă constă în ovăz, omletă cu ouă și salate de pui.

„Iau două mic dejunuri și o salată de pui, iar apoi mă duc la sală în jurul prânzului pentru cel puțin două ore”, a explicat el.

Bill a împărtășit frecvent imagini cu mușchii săi proeminenți pe rețelele de socializare, unde fanii sunt încântați de fizicul său și îl cataloghează drept „incredibil”.

Mai multe instantanee cu culturistul au devenit virale pe rețelele de socializare, un utilizator declarând anterior: „Arată mai bine decât majoritatea bărbaților care au jumătate din vârsta lui”.

Te-ar mai interesa: Analize de rutină care pot salva vieți. Medic: ”În...

Fost animator masculin, Bill spune că își alternează rutinele de antrenament, împărțindu-și săptămâna în ședințe de abdomene și de tracțiuni și că a căpătat mai multă forță odată cu vârsta.

FOTO. DailyExpress

Două sfaturi cheie pentru stilul de viață

La vârsta de 62 de ani, el a spus că nu a fost în stare să facă o singură repriză la 90lbs la hack squat. Cinci ani mai târziu, însă, face cinci repetări la 360 lbs.

Te-ar mai interesa: SCANDAL ÎN SĂNĂTATE: Absolvenții cu note mici la R...

„Cred că am primit un dar fizic și nu vreau să îl irosesc”, a spus pasionatul de fitness.

El a adăugat că spune că spune că a avut întotdeauna un fler pentru sport și își atribuie angajamentul său față de o rutină regulată de exerciții fizice pentru abdomenul său definit.

Tatăl a trei copii a început să posteze pe rețelele de socializare în jurul vârstei de 65 de ani și a adunat rapid peste 20.000 de urmăritori internaționali.

Te-ar mai interesa: Este OFICIAL: România în criză socială! Începe GRE...

„Le spun oamenilor ce fac doar pe măsură ce aceștia par interesați”, a declarat el într-un interviu anterior. „Întotdeauna am mâncat pentru a rămâne în viață. Văd mâncarea ca pe un combustibil. Întotdeauna încerc să-mi reduc grăsimea corporală”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private