joi, decembrie 8, 2022

Un bărbat de 47 de ani s-a aruncat sâmbătă dimineaţă de la etajul 4 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, unde era internat.

„Astăzi, 19 noiembrie 2022, un pacient in varsta de 47 de ani, internat în secţia Medicină Internă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, pentru ingestie voluntară de medicamente (tentativă de suicid), s-a aruncat din salonul unde era internat, la etajul IV. Pacientul a suferit multiple traumatisme şi i se acordă ingrijiri medicale de specialitate. Se fac demersuri pentru a fi transferat la o unitate medicală din Capitală”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

A rămas fără serviciu și a vrut să se sinucidă

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău Ane Marie Vrapciu poliţiştii sub coordonarea procurorului desfăşoară o anchetă în urma unei vătămări corporale survenită căderii de la etaj 4 al SJU Buzău a unui bărbat de 47 de ani din municipiul Buzău.

Din primele date, se pare că ar fi vorba despre o tentativă de suicid însă acest lucru se va stabili cu exactitate în urma anchetei. Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că bărbatul este un fost şofer de maxi-taxi rămas fără serviciu şi ar fi la a doua tentativă de suicid. El a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău în urmă cu două zile după ce ar fi consumat mai multe medicamente.

Te-ar mai interesa: Regele Charles are un as în mânecă împotriva lui H...

Sâmbătă el s-ar fi aruncat în gol de la etajul 4 al unităţii sanitare tot în încercarea de a-şi pune capăt zilelor.

În urma impactului, a suferit mai multe traumatisme din care cel mai grav este cel al coloanei vertebrale iar medicii încearcă transferul său către un spital din Capitală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private