miercuri, noiembrie 30, 2022

Inițial, certificatele COVID au fost implementate pentru a facilita călătoriile în interiorul U.E. Totuși, în timp, acestea au fost adoptate pentru a obține accesul în mai multe spații publice.

Certificatele COVID sunt eliberate, în cele mai mutle cazuri, după vaccinarea anti-COVID. Cu toate acestea, încă de la începutul campaniilor de vaccinare, multe persoane au refuzat să se imunizeze cu serurile.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Astfel, au apărut certificatele de vaccinare false și cunoscuta vaccinare „la chiuvetă”.

Cu atât mai mult, un bărbat din Germania, se pare, a conceput o nouă metodă de a procura și vinde certificate false. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani s-a vaccinat de aproape 90 de ori pentru a obține certificatele pe care urma să le vândă.

Un bărbat s-a vaccinat de 90 de ori pentru a obține certificatele

Un bărbat în vârstă de 60 de ani este suspectat că s-ar fi vaccinat în Germania de zeci de ori împotriva COVID-19, pentru a vinde persoanelor care nu doresc să se vaccineze carduri de vaccinare falsificate cu serii valide de loturi de vaccin, comunică abcNews.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

Bărbatul, din orașul Magdeburg din estul Germaniei, al cărui nume nu a fost dat publicității, în conformitate cu regulile germane de confidențialitate, ar fi fost vaccinat de până la 90 de ori, cu seruri împotriva COVID-19, în centrele de vaccinare din landul Saxonia, în decursul mai multor de luni, până când Poliția l-a depistat, la începutul lunii, a transmis duminică agenția de știri germană DPA.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Suspectul nu a fost reținut, dar este cercetat pentru eliberare neautorizată de carnete de vaccinare și fals în acte, precizează DPA. Bărbatul a fost prins la un centru de vaccinare din Eilenburg, în Saxonia, când s-a prezentat pentru a doua zi consecutiv pentru o altă vaccinare cu serul anti-COVID-19.

Polițiștii i-au confiscat mai multe carnete de vaccinare goale și au declanșat urmărirea penală.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

Nu se cunoaște deocamdată ce efecte au avut asupra sănătății bărbatului cele aproximativ 90 de seruri administrate contra COVID-19, care erau de la diferite companii farmaceutice.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private