Sari la conținut

Un bărbat și-a legat copilul minor, cu dizabilități de mâini și de picioare și l-a bătut cu bestialitate, în timp ce mama privea nepăsătoare

Un minor cu dizabilități, în vârstă de 17 ani a fost imobilizat, legat la mâini și picioare, și bătut de către tatăl vitreg, în timp ce mama asista impasibilă. Fratele minorului a fimat întreaga scenă, iar imaginile au ajuns în cele din urmă în mâinile anchetatorilor. Agresorul a fost imediat reținut de autorități.

În aceste imaginile filmate cu telefonul mobil de un minor din Târgu Jiu se vede cum adolescentul este imobilizat și agresat de tatăl vitreg, prin lovituri puternice aplicate cu mâinile și picioarele. Întreaga scenă se desfășoară în prezența mamei, care rămâne nepăsătoare în fața acestor acte de brutalitate. Adolescentul în vârstă de 15 ani, care a filmat întregul incident, a transmis imaginile unei mătuși, care la rândul ei a contactat imediat poliția.

Minorii au fost preluați de autorități

 „După investigațiile inițiale, polițiștii au constatat că un minor de 17 ani, cunoscut cu probleme medicale, ar fi fost supus unor acte de violență fizică de către tatăl vitreg. În urma probei, bărbatul a fost reținut de către autorități. În continuarea cercetărilor, poliția a luat măsuri și împotriva unei femei de 40 de ani, mama minorului,” a declarat, pentru știrile protv, Ionela Popescu, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Avocata mamei a declarat: „Nu există o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu poate justifica aceste evenimente, nici pentru faptul că a rămas pasivă. Cu toate acestea, pot confirma fără ezitare că își iubește copiii. Indiferent de concluzia pe care o vom trage, este evident că această mamă s-a luptat singură pentru binele acestui copil, întrucât primul soț al ei a decedat.”

Ambii frați au fost imediat preluați de autorități și plasați sub protecția statului.

Minodora Sucea, purtătoare de cuvânt a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, a menționat: „Am fost informați de către poliție cu privire la această situație și am intervenit imediat pentru preluarea minorilor. Pentru aceștia au fost dispuse măsuri speciale de protecție, iar acum fac parte dintr-un program de consiliere psihologică.”

Agresorul violent se află acum în fața justiției, fiind acuzat de violență în familie și privare ilegală de libertate. A fost plasat în detenție preventivă, iar soția sa este considerată complice la săvârșirea acestor infracțiuni.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel