miercuri, mai 18, 2022

Un bărbat în vârstă de 60 de ani este suspectat că s-ar fi vaccinat în Germania de zeci de ori împotriva COVID-19. De ce a riscat? Ce efecte vor avea asupra sănătății?

Un bărbat, suspectat că s-a vaccinat de aproape 90 de ori împotriva virusului. Ce efecte au avut asupra sănătăți?

Bărbatul, din orașul Magdeburg, Germania, al cărui nume nu a fost dat publicității, ar fi fost vaccinat de până la 90 de ori, cu seruri împotriva COVID-19. Acesta a motivat că  a vrut să vândăpersoanelor care nu doresc să se vaccineze carduri de vaccinare falsificate cu serii valide de loturi de vaccin.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Monica Pop: ”Cu toții avem celule cancer...

Imunizările au fost făcute în centrele de vaccinare din landul Saxonia, în decursul mai multor de luni. Bărbatul a fost depistat de Poliție, la începutul lunii, a transmis duminică agenția de știri germană DPA.

Cercetat pentru eliberare neautorizată de carnete de vaccinare și fals în acte

Suspectul nu a fost reținut. El este cercetat pentru eliberare neautorizată de carnete de vaccinare și fals în acte, precizează DPA. Bărbatul a fost prins la un centru de vaccinare din Eilenburg, în Saxonia, când s-a prezentat pentru a doua zi consecutiv pentru o altă vaccinare cu serul anti-COVID-19, potrivit RRA.

Polițiștii au confiscat mai multe carnete de vaccinare goale

Oamenii legii i-au confiscat mai multe carnete de vaccinare goale și au declanșat urmărirea penală. Nu se cunoaște deocamdată ce efecte au avut asupra sănătății bărbatului cele aproximativ 90 de seruri administrate contra COVID-19. Serurile erau de la diferite companii farmaceutice. Poliția germană a efectuat în ultima vreme multe raiduri în legătură cu falsificarea pașapoartelor de vaccinare.

Te-ar mai interesa: Cum știi dacă ai intoleranță la lactoză. Primele s...

Mulți negaționiști COVID-19 refuză să se vaccineze în Germania, dar în același timp își doresc râvnitele pașapoarte COVID-19 care fac mult mai ușor accesul la viața publică și la multe locuri precum restaurante, teatre, piscine sau locuri de muncă

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private