miercuri, noiembrie 30, 2022

Un bătrân a murit în Salvare, cu o avere în buzunare. Avea asupra sa cecuri în valoare de 300.000 de euro, 12.000 de euro cash și cheile de la 5 mașini. Una dintre ele era un Ferrari.

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a murit în ambulanță, în drum spre spital. Șocul medicilor a venit după ce au descoperit că bătrânul care părea sărac și care a murit într-un mod atât de neașteptat era, de fapt, putred de bogat.

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

Un bătrân a murit în Salvare, cu o avere în buzunare. Avea asupra sa cecuri în valoare de 300.000 de euro, 12.000 de euro cash și cheile de la 5 mașini

Alessandro Avanzi, din zona Olgiata, nordul Romei, a fost descris de vecinii săi drept un „personaj excentric, dar și foarte plăcut, cunoscut de toată lumea din cartier”. În ultimii trei ani trăia singur, după moartea fratelui său, celebru pictor, cu care locuia.

Bărbatul nu era căsătorit și nu avea copii. Vecinii spun despre el că era „un personaj excentric, dar foarte plăcut, cunoscut de toată lumea din cartier”, potrivit Corriere della Sera.

Deși a ieșit mereu în evidență în timpul vieții, datorită modului său excentric de a fi, bărbatul a devenit și mai cunsocut după moartea sa.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

Din cauza acelor trei cecuri în valoare totală de 300.000 de euro și a celor 12 mii de euro cash pe care îi avea în buzunarele vestei.

Anchetatorii care au preluat cazul au aflat de la vecini că Alessandro, care avea o situație financiară foarte bună, se temea de hoți și din acest motiv își purta asupra lui tot timpul economiile și cheile de la mașinile lui cele mai scumpe. Polițiștii au constatat ulterior că bătrânul era pasionat de autoturisme de lux și deținea, între altele, un Ferrari, un Cadillac și un Porsche.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

Cei care l-au cunoscut spun că devenise recent mai suspicios, însă fără un motiv îmtemeiat, pentru că nu fusese jefuit sau înșelat niciodată.

„Era îngrijorat pentru mașini, după ce cineva a lovit Ferrari-ul parcat lângă casă. Dar era îngrijorat și pentru bunurile sale. De aceea le cu el, nu a vrut să le lase acasă de teamă să nu-i fie furate”, a declarat un cunoscut, pentru Corriere della Sera.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

Pe lângă Ferrari, bătrânul mort în Ambulanță mai avea un Cadillac, un Porsche de epocă, dar și alte două mașini.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private