joi, mai 26, 2022

Toată lumea știe că produsele comercializate în magazine sunt pline de E-uri și aditivi. Cu toate acestea, nu te-ai fi așteptat să găsești chiar și cretă. ghips sau clei de oase!

Din păcate, acest lucru este o realitate, dezvăluie Gheorghe Mencinicopschi, biochimist și cercetător.

Specialistul dezvăluie că alimentele nu mai sunt deloc ce au fost și acum se adaugă tot felul de substanțe nocive, care ne pot afecta în mod substanțial sănătatea.

Te-ar mai interesa: Ritual pentru îndeplinirea celor mai mari dorințe,...

Cu ce sunt falsificate alimentele?

Potrivit acestuia, sunt mulți producători de lapte care preferă să extragă grăsimea din acesta și să adauge în locul acesteia apă. Termenul de valabilitate este extins cu ajutorul conservanților sau substanțelor de neutralizare. Falsificată poate fi și smântâna, în care se introduce uneori făină și gelatină, alteori lapte bătut sau albuș de ou.

Acest produs, se parem poate fi îngroșat cu cretă sau ghips. În ceea ce privește untul acesta este foarte bine imitat de margarină pe bază de grăsimi hidrogenate.

Mierea, un produs contrafăcut

Doar că, spune profesorul în cartea sa, în unele tipuri de miere nu găsim doar îndulcitori naturali sau artificiali, ci și amidon, gelatină sau clei de oase. Acest lucru anulează toate beneficiile pe care mierea naturală le are.

Te-ar mai interesa: Cum a renunțat la fumat directoarea Spitalului de ...

Carnea, alimentul la care nu te-ai fi așteptat să fie falsificat

Un alt lucru șocant este că producătorii de carne obișnuiesc să amestece carnea de porc, de exemplu, cu cea de cal sau măgar, un lucru nerecomandat. Potrivit informațiilor oferite de GânduridinIerusalim „Carnea tocată, dar și cârnații, salamul, mezelurile, sunt falsificate prin adăugarea de componente inferioare (șorici, tendoane, aditivi, soia, etc.), notează retetesivedete.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private