Sari la conținut

Un ceai popular, retras de urgenţă de la vânzare din ţările UE

ceai
sursa foto unsplash
ceai care distruge colesterolul rau

Autorităţile sanitare au anunţat retragerea urgentă de pe piaţă a unui ceai popular printre consumatori. Produsul nu mai trebuie consumat din cauza unui ingredient periculos, care este interzis în toate ţările UE. Clienții care au achiziționat recent produsul nu trebuie să-l consume. Toată lumea își va primi banii înapoi. 

Chi Forest a fost nevoit să retragă produsul „Milk Tea Jasmine Flavor”. Ceaiul vândut într-o sticlă conține un ingredient din lapte care nu este permis în UE, după cum precizează site-ul „Produktwarnung.eu”. Produsul se vindea într-o sticlă de 450 de mililitri cu data de expirare 07/05/24.

magazin
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Clienții care au achiziționat deja ceaiul nu trebuie să consume produsul, potrivit sursei citate de ziarulromanesc.de.

Pentru o rambursare a prețului de achiziție și informații suplimentare despre retragere, aceștia pot contacta departamentul de asistență pentru clienți al producătorului produsului prin e-mail: support@ochama.com sau la telefon: 0800 8600 005.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel