Sari la conținut

Un celebru actor a slăbit 60 de kilograme în 6 săptămâni. Află de ce dietă NU este recomandată de medici

actor care a slăbit 60 de kilograme
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Dieta cu care a slăbit un mare actor nu este recomandata de medici

Un celebru actor a slăbit 60 de kilograme în 6 săptămâni. Află de ce dietă NU este recomandată de medici

Kevin James a trecut printr-o transformare fizică remarcabilă. Actorul celebru din „The King of Queens” a reușit să slăbească 60 de kilograme în 6 săptămâni, dar medicii spun că dieta nu este foarte sănătoasă, motiv pentru care le interzice oamenilor să o încerce.

Kevin James spune că a slăbit atât de mult pentru un rol. După ce filmările s-au încheiat, actorul  s-a îngrășat 50 de kilograme. A aflat mai târziu că filmările se vor relua și a trebuit să slăbească din nou.

„Pot să slăbesc foarte repede, pot să slăbesc repede și să pierd”, a spus el despre tacticile sale de dietă yo-yo. „Serios, pot să slăbesc repede… Pot să o fac într-o lună. Mai puțin de o lună”, spune actorul.

Dietă drastică doar cu apă și sare

Starul a continuat să explice cum a ținut post timp de mai multe săptămâni – mai exact, „41 de zile și jumătate”. Acesta a spus că a supraviețuit doar cu „apă și puțină sare” timp de aproximativ șase săptămâni.

„Când mă încuiez, pot să fac ceva”, a declarat el fără menajamente.„Am început să postesc, nu am spus „voi face 40 de zile”, am spus doar „voi face tot ce pot”.

 Actorul a recunoscut că riscurile sunt mari și că nu s-a simțit foarte bine după ce a consumat doar apă și sare.

„M-am simțit destul de bine pentru o vreme, apoi am avut aceste scăderi, de genul: „wow, mă simt destul de mizerabil”, a mărturisit el în emisiunea The Joe Rogan Experience.

Așadar, Kevin a slăbit 60 de kilograme, dar că nu le recomandă fanilor să facă asta. Acesta a mai recunoscut că nu s-a gândit la consecințe și că nu a luat vitamine, așa cum ar fi fost normal.

Kevin James
Sursă foto: EVZ

„Am slăbit, cred, vreo 60 de kilograme. Nici măcar nu am luat vitamine… A curățat totul din mine. Nu spun că este calea de urmat pentru toată lumea, nu știu”, afirmă Kevin James.

James însuși a recunoscut că nu a făcut să slăbească în cel mai sănătos mod și că a câștigat o mare parte din greutate după aceea. Privind în viitor, vrea să se concentreze asupra dietei sale și să stabilească o rutină sustenabilă pentru a rămâne în formă ani de zile, potrivit yahoo.com.

Care este cea mai sănătoasă și eficientă dietă

Potrivit ultimelor studii, persoanele care pierd în greutate într-un ritm lent, dar constant, au mai multe șanse să o mențină atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Pierderea rapidă în greutate fără un plan pe termen lung poate duce la multe probleme de sănătate.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel