Sari la conținut

Persoanele cu această grupă de sânge NU trebui să mănânce carne

grupe de sange
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Boli specifice grupelor de sânge

Persoanele cu această grupă de sânge NU trebui să mănânce carne. Grupa de sânge predetermina probabilitatea apariției unor boli specifice și toleranța la anumite alimente. Uite ce persoane nu ar trebui să consume carne.

Unele persoane suferă de intoleranță la anumite alimente, urmează diete și în același timp nu slăbesc. Alimentele pe care le consumăm reacționează chimic cu sângele din corp. Ideea unei diete pentru grupa de sânge a fost creată de medicul nutriționist Peter J. D’Adamo.

grupe sanguine ce nu trebuie sa consume carne
Sursă foto: arhiva Doctorul ZIlei

Potrivit medicului, pentru a slăbi și a fi oameni sănătoși, purtătorii unei anumite grupe sanguine ar trebui să mănânce anumite alimente și să renunțe la altele. Această dietă vă va ajuta corpul să digere alimentele mai eficient, ceea ce va preveni în cele din urmă multe boli.

Dar în lista grupelor de sânge pentru proprietarii uneia dintre ele este absolut interzis să mănânci carne. Motivul este că acest produs nu este digerat ca alte persoane și se depune în schimb în organism sub formă de grăsime, relatează The Health Site.

Dietă fără carne  pentru persoanele ce au  grupa A de sânge

Acest lucru se aplică deținătorilor grupei A.

Persoanele cu prima grupă de sânge (zero) au nevoie de o cantitate mare de carne slabă, păsări de curte, pește și legume. Cel mai bine este să minimizați aportul de cereale, fasole și produse lactate. Oamenii cu acest tip de sânge trebuie să consume proteine.

Persoanele cu grupa de sânge patru (AB)

Alimentele cărora persoanele cu grupa de sânge patru (AB) ar trebui să le acorde atenție sunt tofu, fructele de mare, produsele lactate și legumele verzi. S-ar putea să mănânce carne, dar ar fi bine să nu se lase duși de cap. În general, persoanele cu grupa sanguină AB au tendința de a avea acidul gastric scăzut. Prin urmare, ar trebui să evitați cofeina, alcoolul și varietățile de carne afumată sau curată.

Persoanele cu sânge de tip A

Aceste persoane sunt sfătuite să urmeze o dietă fără carne bazată pe fructe și legume, leguminoase și leguminoase și cereale integrale – în mod ideal, organice și proaspete. Purtătorii din grupa A au un sistem imunitar sensibil. Ei nu reușesc să ardă carnea ca combustibil, aceasta se transformă inevitabil în grăsime.

Grupă de sânge (B)

Cei care au o a treia grupă de sânge (B) sunt cei mai norocoși. Ei pot mânca aproape orice. Meniul lor ar trebui să includă carne, pește și produse lactate, dar există și produse interzise pentru ei, precum porumb, grâu, hrișcă, linte, roșii, alune și susan.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel