marți, mai 30, 2023

Un celebru arbitru român a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă. Care este starea de sănătate în momentul de față

Vești rele din lumea sportului! Ovidiu Hațegan, în vârstă de 41 de ani, cel mai bine plasat arbitru român în ierarhia FIFA, are mai probleme de sănătate.

Acesta a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara, pentru implantarea unui stent.

Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs, lovitură financiară la EURO 2020! Suma imensă de bani primită de cei doi arbitri

Un celebru arbitru român a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă. Care este starea de sănătate în momentul de față

Potrivit GSP, Ovidiu Haţegan se afla în locuința acestuia din Arad în momentul în care a simțit dureri foarte puternice în zona pieptului.

Te-ar mai interesa: Bucureştenii pot primi 4.000 de lei pentru a se te...

Evenimentul a avut loc la scurt timp după ce ce arbitrul își terminase antrenamentul fizic pe care-l făcea în fiecare zi.

„În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital.

A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara, și în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a declarat o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Hațegan, pentru SpecialArad.

După ce a fost supus intervenției chirurgicale, medicii i-au spus lui Hațegan că a suferit un infarct, ceea ce pune serios la îndoială posibilitatea ca acesta să își continue cariera la cel mai înalt nivel.

Te-ar mai interesa: 10 efecte adverse mai puţin cunoscute ale unui fru...

Ovidiu Haţegan este cel mai bine plasat arbitru român în ierarhia FIFA și era pe lista pentru Campionatul Mondial, dar și pentru fazele finale din Uefa Champions League sau Europa League.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private