marți, august 9, 2022

Un copil a căzut de la 6 metri. Era într-un parc acvatic din București. Echipajele de salvare și polițiștii au sosit la fața locului. În ce stare este copilul

Un adolescent de 15 ani a căzut șase metri în gol, miercuri, în București. Băiatul se dădea pe un tobogan la un parc acvatic, în timpul incidentului, informează Antena 3.

Un tânăr de 15 ani a căzut în gol șase metri în timp ce se dădea pe un tobogan, miercuri, în parcul acvatic Divertiland, de la ieșire din București, din Chiajna.

Te-ar mai interesa: Alianța Națională pentru Boli Rare România: 15 ani...

La fața locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj medical care i-a oferit adolescentului primul ajutor.

Ce a pățit băiatul

Băiatul a suferit doar o fractură la claviculă și a fost transportat la Spitalul de Urgențe pentru copiim Grigore Alexandrescu.

„În jurul orei 16:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană a căzut pe tobogan în timp ce se afla la un parc acvatic din comuna Chiajna.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților din competență, precum și un echipaj medical care a transportat persoana la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Te-ar mai interesa: Avion aterizat de urgență pe Otopeni. Un pasager a...

Polițiștii efectuează efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se precizează în comunicatul transmis de Poliția Județului Ilfov și preluat de Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private