luni, octombrie 3, 2022

Un cunoscut cântăreț a murit la doar 36 de ani. E vorba de rapperul canadian Pat Stay care a fost înjunghiat în centrul orașului Halifax, din Canada, arată autoritățile canadiene.

La scurt timp după miezul nopții de duminică, poliția l-a găsit pe rapper, al cărui nume complet este Patrick Wayne Stay, în centrul orașului Halifax cu răni de înjunghiere, a declarat poliția regională din Halifax într-un comunicat de presă.

Te-ar mai interesa: Profită de Revelion să îți faci plinul de sănătate...


A fost ucis

Tatăl a doi copii, Pat a fost transportat de urgență la spitalul din Halifax, Nova Scoția, unde a murit din cauza rănilor. Serviciul de examinare medicală din Nova Scotia a efectuat o autopsie și a stabilit că cauza morții a fost o omucidere, a spus poliția.

Autoritățile investighează crima, însă, până în prezent nu au făcut nicio arestare. „Gândurile noastre sunt la familia victimei și la cei dragi în această perioadă dificilă”, a spus poliția.

Muzicieni din întreaga lume i-au adus un ultim omagiu rapperului canadian Pat Stay, după ce acesta a fost înjunghiat în mod tragic duminică dimineață.

Te-ar mai interesa: Nu te-ai fi găndit că acest aliment duce la Alzhei...

Eminem și Drake au fost printre cei care i-au adus un omagiu cunoscutului artist, împărtășind durerea în urma veștii devastatoare.

Numindu-l pe Pat unul dintre „cei mai buni luptători ai tuturor timpurilor”, Eminem a scris: „Hiphopul l-a pierdut pe unul dintre cei mai buni luptători ai tuturor timpurilor… RIP.. Regii nu mor niciodată”.

Drake a postat o fotografie a lui Pat pe Instagram alături de cuvintele: „Unul dintre rapperii mei favoriți. RIP”.

Te-ar mai interesa: Curățarea plămânilor acasă. Rezultatele apar imedi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private