duminică, decembrie 4, 2022

Un cunoscut prezentator de radio a murit în direct! Un cunoscut DJ de radio britanic a murit din cauza unui atac de cord în timp ce își prezenta programul ieri dimineață.

Tim Gough, în vârstă de 55 de ani, a murit pe neașteptate în timp ce găzduia emisiunea de mic dejun GenX Radio Suffolk, în cursul zilei de luni. Se crede că Gough transmitea dintr-un studio de acasă la acea vreme.

Radio DJ Tim Gough dies 'while presenting show' aged 55 | Celebrity News |  Showbiz & TV | Express.co.uk

Un cunoscut prezentator de radio a murit în direct! A făcut infarct în timpul emisiunii, la doar 55 de ani

Tim Gough, în vârstă de 55 de ani, apărea la GenX Radio Suffolk când muzica s-a oprit în timpul unui cântec. Muzica a fost reluată câteva minute mai târziu, dar Gough, care vorbise cu câteva clipe mai devreme, nu a mai revenit și mai târziu postul a confirmat că a murit.

Ulterior, postul de radio unde era angajat bărbatul  a transmis un mesaj prin care a anunțat că prezentatorul a murit chiar în timp ce prezenta emisiunea.

Te-ar mai interesa: MINUNILE există. Tradiții și obiceiuri pentru noap...

De asemenea, postul de radio a transmis un mesaj de susținere pentru familia prezentatorului de radio care a decedat. Acesta a lăsat în urmă un fiu.

„Trebuie să vă informăm cu cea mai mare durere că dragul nostru prieten și gazda matinalului, Tim Gough, a murit în această dimineață în timp ce își prezenta programul.

Dragostea noastră merge către familia lui, fiul, sora, fratele și mama lui. Tim făcea ceea ce îi plăcea. Avea 55 de ani”, a transmis postul de radio pe pagina sa de Facebook.

Prezentatorul de radio nu era cunoscut cu antecedente medicale

James Hazell, directorul general al postului, de radio unde a lucrat prezentatorul a transmis că Tim Gough a avut o carieră de peste 25 de ani, după ce a debutat în acest domeniu în 1986.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din vinetele congelate. Nu mai c...

De atunci, Tim Gough a continuat să prezinte diferite emisiuni matinale și venea cu drag la muncă pentru că își iubea meseria, acesta fiind și locul în care a murit.

„Cariera sa la radio s-a întins peste un sfert de secol și a început la Radio Orwell în 1986. A continuat să prezinte emisiuni matinale la Saxon Radio și SGR-FM, precum și la Smooth Radio și la diferite alte posturi de radio din East Midland”, a spus James Hazell, directorul GenX Radio Suffolk, potrivit The Guardian.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4 decembrie. Fiarele de povară muncesc di...

James Hazell s-a arătat șocat de moartea unui bărbat care nu avea „afecțiuni de sănătate existente” și era un „tip activ” și un „plimbător de câini”.

„A fost doar un eveniment cardiac catastrofal”, a adăugat el.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private