Sari la conținut

Pune sare și piper pe o lămâie și nu vei mai avea nevoie de vreun doctor! Ce probleme de sănătate tratează acest combo?

Lămâia, piperul negru și sarea de mare sunt cele trei ingrediente comune din bucătăria noastră care au fost folosite ca medicamente din vremuri imemoriale.

Rețeta pentru sistem imunitar puternic

Sucul de lămâie este un agent extrem de puternic și este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antivirale și de stimulare a sistemului imunitar, în timp ce piperul negru are proprietăți antibacteriene, antioxidante, de stimulare a sistemului imunitar și de reducere a febrei.

Această combinație naturală vă poate întări sistemul imunitar și vă va ajuta să preveniți și să evitați numeroase boli.

Iată ce puteți trata cu piper negru, lămâie și sare de mare:

Gât inflamat

Combinați sucul de la 3 lămâi proaspete, o jumătate de linguriță de piper negru și o linguriță de sare de mare într-un pahar cu apă caldă. Faceți gargara de câteva ori pe zi pentru a vindeca durerea în gât. Această combinație ușurează și tusea.

Taie starea de greaţă

Pentru a calma stomacul, amestecați 1 lingură de suc proaspăt de lămâie cu o linguriță de piper negru într-un pahar cu apă caldă. Bea acest amestec încet pentru a opri greața.

Calmează durerea de dinți

Pentru a trata durerea de dinți, amestecați 1/2 linguriță de piper măcinat cu 1/2 linguriță de ulei de cuișoare. Aplicați remediul pe dintele și gingia dureroase. Acest remediu va ajuta la ameliorarea durerii și vă va proteja de infecții.

Desfundă nasul înfundat

Se amestecă cantități egale de piper negru măcinat, scorțișoară, chimen și semințe de cardamom. Miroși pudra pentru a induce strănutul. Acest lucru vă va ajuta să vă curățați nasul înfundat.

Scapă de kilogramele nedorite

Dacă vrei să scapi de câteva kilograme, încearcă să amesteci 1/2 linguriță de piper negru măcinat cu 2 linguri de suc de lămâie și 1 linguriță de miere crudă într-un pahar cu apă caldă. Bea acest amestec pe stomacul gol în fiecare dimineață pentru a-ți accelera metabolismul și a preveni creșterea în greutate.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel