joi, martie 30, 2023

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a fost prins luni seară de polițiștii rutieri în timp ce conducea cu alcoolemia peste limita legală. Ardelean susține însă că alcoolemia a fost dată de tratamentul pentru inimă, pe care îl urmează. 

Un comunicat al Poliției arată că valoarea indicată de alcooltest a fost de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar nu a indicat numele șoferului prins. Ben Oni Ardelean a declarat pentru G4Media.ro că nu a consumat alcool, iar valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost provocată de tratamentul pentru o afecțiune cardiacă. ”Iau un tratament pentru inimă, am tensiunea mică, foarte oscilantă. Voi face contestație. Nu am consumat alcool”, a spus Ben Oni Ardelean.

Te-ar mai interesa: AI GRIJĂ! Acest obicei zilnic poate duce la cancer...

Totuși, medici cardiologi, consultați de Doctoru Zilei, susțin că nu știu să existe vreun tratament cardiologic care să provoace alcoolemie.

Comunicatul integral al Poliției Capitalei:

La data de 26.04.2021, a.c. în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.

Te-ar mai interesa: Expunerea la Covid în uter poate crește riscul de ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private