duminică, iunie 20, 2021

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a fost prins luni seară de polițiștii rutieri în timp ce conducea cu alcoolemia peste limita legală. Ardelean susține însă că alcoolemia a fost dată de tratamentul pentru

inimă, pe care îl urmează. 

Un comunicat al Poliției arată că valoarea indicată de alcooltest a fost de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar nu a indicat numele șoferului prins. Ben Oni Ardelean a declarat pentru G4Media.ro că nu a consumat alcool, iar valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost provocată de tratamentul pentru o afecțiune cardiacă. ”Iau un tratament pentru inimă, am tensiunea mică, foarte oscilantă. Voi face contestație. Nu am consumat alcool”, a spus Ben Oni Ardelean.

Totuși, medici cardiologi, consultați de Doctoru Zilei, susțin că nu știu să existe vreun tratament cardiologic care

să provoace alcoolemie.

Comunicatul integral al Poliției Capitalei:

La data de 26.04.2021, a.c. în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305,

iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.

Ultimele stiri

Parteneri