Un studiu recent realizat la Universitatea Tor Vergata din Roma a scos la iveală că prin consumarea ciocolatei care conține 70% cacao, în doar o săptămână sănătatea cardiovasculară este îmbunătățită semnificativ, iar grăsimea abdominală este redusă.
Studiul a implicat femei cu vârste între 20 și 40 de ani care au mâncat câte 100 de grame de ciocolată cu 70% cacao, pe zi. Toate participantele aveau o greutate normală, însă aveau un procent mare de grăsime corporală.
În urma studiilor, sănătatea cardiovasculară a prticipantelor s-a îmbunătățit, colesterolul rău a scăzut, iar grăsimea abdominală a fost vizibil redusă.
Experții avertizează că este foarte importantă calitatea ciocolatei pe care o alegeți. Ingredientul activ este cacaoa, de aceea ciocolata trebuie să conțină cel puțin 70% și de preferat cacao organică.
Daniel Balaş, fost preot,vorbește despre reîncarnare. Acesta spune că Biblia a fost modificată în anul…
Ce se întâmplă dacă amâni ora de culcare. Toată lumea știe că organismul uman are…
Povestea ceșcuței de ceai – spusă de Părintele Arsenie Boca: „Când simți că ești într-o…
Examinează-ți cu atenție mâinile: Vei ști dacă ficatul tău este bolnav! Semnele bolii hepatice grase…
Înlocuitorul de zahăr care îmbunătățește somnul și memoria. Curmalele, căci despre ele vorbesc experții, pot…
Planta minune care protejarea ficatului. Un stil de viață nesănătos este principalul factor care conduce…