Sari la conținut

Un fost farmacist susține că apa alcalină distruge cancerul. „Toată lumea trebuie să știe!”

Apa alcalină distruge cancerul. Cancerul este o boală atât de întâlnită în ziua de azi și reprezintă o amenințare pentru noi toți. Poate ați auzit până acum că celulele canceroase nu rezistă într-un mediu alcalin. De aceea, apa alcalină este un miracol pentru sănătate.

Nivelul PH-ului începe de la 0 și se termină la 14, așadar nivelul 7 este unul neutru, de mijloc. Substanțele cu pH mai mic de 7 sunt acide, iar cele peste 7 sunt alcaline.

Apa de la robinet conține hormoni, clor, antibiotice și diverse metale, care ajung în organism imediat după ce le-am consumat. Această apă slăbește sistemul imunitar și duce la diverse boli.

Când trupul are componență acidă, persoana are probleme cu digestia, se îngrașă, are o oboseală cronică și un nivel de energie scăzut și multe alte efecte secundare.

Dar dacă veți consuma apă pură și legume proaspete, organice, veți menține în organism un echilibru sănătos între mediul acid și alcalin, iar simptomele neplăcute vor fi astfel evitate.

Apa alcalină, beneficii

Unii specialiști susțin că apa alcalină ar putea avea următoarele beneficii:

  • Hidratare îmbunătățită: Unii cred că apa alcalină are capacitatea de a penetra celulele mai eficient decât apa obișnuită, oferind astfel o hidratare mai bună.
  • Proprietăți antioxidante: Apa alcalină conține antioxidanți care ar putea ajuta la combaterea stresului oxidativ și la neutralizarea radicalilor liberi din organism.
  • Sistem imunitar întărit: Se crede că un mediu alcalin în organism ar putea contribui la stimularea sistemului imunitar.
  • Neutralizarea acidității din organism: Se spune că apa alcalină ajută la neutralizarea acidității din organism, ceea ce ar putea avea un impact pozitiv asupra sănătății.
  • Absorbția mai bună a nutrienților: Unii cred că apa alcalină ar putea facilita absorbția mai eficientă a nutrienților în organism.

În ceea ce privește prevenția cancerului, există unele afirmații că un mediu alcalin în corp ar putea împiedica sau reduce riscul de apariție a cancerului. Teoria din spatele acestui argument se bazează pe ideea că un mediu acid în organism ar putea favoriza dezvoltarea cancerului, iar apa alcalină ar putea ajuta la menținerea unui mediu mai alcalin, reducând astfel riscul de cancer.

Cu toate acestea, nu există suficiente dovezi științifice solide care să susțină această legătură între apa alcalină și prevenirea cancerului. În general, corpul uman este capabil să își mențină propriul echilibru alcalin-acid și să regleze pH-ul intern pentru a asigura funcționarea corectă a organismului, indiferent de nivelul de alcalinitate al apei consumate.

Cum se prepară apa alcalină

Se știe de secole că nivelul PH-ului din corp este determinat de alimentele pe care le consumăm.

Un mare fost farmacist recomandă apa alcalină, ca un secret al sănătății. Iată cum se prepară:

  • ¼ rădăcină de ghimbir;
  • ½ ceașcă frunze de mentă;
  • 1 lămâie;
  • ½ castravete;

Decojiți rădăcina de ghimbir și tăiați-o felii. Tăiați felii toate ingredientele și amestecați-le. Turnați apă, puteți adăuga apă peste aceste ingrediente timp de 3 zile.

Apa aceasta amestecată trebuie băută în fiecare dimineață. Toate ingredientele au numeroase beneficii pentru sănătate, dar și funcții dezinfectante și antibacteriene puternice.

Lămâia este inamicul nr. 1 al cancerului, are 22 de proprietăți anticancerigene și alcalinizează corpul.

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: