joi, martie 30, 2023

Un fost ministru al Sănătății, acuză: „6 spitale din România au luat foc din noiembrie și până acum/ Demisia se impune nu doar ca măsură morală, ci și ca imperativ social!”

Medicul Florian Bodog îi cere în mod imperativ demisia lui Vlad Voiculescu. Într-o postare pe contul său de Facebook, fostul ministru al Sănătății arată că drama de la Balș nu e un episod izolat. Acesta reamintește că șase spitale din România au luat foc, din noiembrie și până acum.E vorba de spitale din „Cluj, Mureș, Iași, Neamț, Timiș, București, practic în toată țara”, a precizat fostul ministru al Sănătății.

Te-ar mai interesa: Risc uriaș pentru copiii care caută validare pe In...

Un fost ministru al Sănătății, acuză: „6 spitale din România au luat foc din noiembrie și până acum”

„O nouă tragedie îndoliază România după incendiul violent izbucnit într-un pavilion al Institutului Matei Balș. Sincere condoleanțe familiilor pacienților care și-au pierdut viața și însănătoșire grabnică pentru cei răniți!
După incendiul de la spitalul județean Neamț, din noiembrie, când 12 oameni și-au pierdut viața Guvernul PNL a anunțat controale și măsuri drastice în toată țara, că vor introduce noi proceduri pentru a preveni alte tragedii. Dar n-au făcut nimic, nici în privința măsurilor, nici a procedurilor necesare. Doar s-au bătut pe funcții și pe spăgi, sub paravanul pandemiei! Realitatea crâncenă este că alte 6 spitale din România au luat foc din noiembrie și până acum, în Cluj, Mureș, Iași, Neamț, Timiș, București, practic în toată țara.

Drama de la Balș nu este un episod izolat

Prin urmare, drama de Balș nu este un episod izolat. Este expresia unui eșec generalizat al guvernării peneliste de a preveni incendiile din spitale în contextul tratării COVID care implică utilizarea oxigenului, ce implică un risc de incendiu suplimentar.
Este revoltător, inadmisibil. Ca în condițiile în guvernarea PNL a avut toată puterea, toate resursele, a cheltuit bani cu nemiluita. În contextul în care sănătatea este prioritate extremă, românii să continue să ardă de vii în spitale.

Câte spitale trebuie să mai ardă?

Câte spitale mai trebuie să ardă ca acest Guvern să facă ceva ca astfel de tragedii să nu se mai repete! Au murit prea mulți români din cauza unor incompetenți! Trebuie să spunem stop! Ajunge!
Ministrul Sănătății și toți ceilalți responsabili cu procedurile pentru prevenirea tragediilor din spitale trebuie să plece imediat din funcții!
Guvernele lui Iohannis conduc România de un an si 3 luni. Sunt direct și nemijlocit responsabile pentru tragediile repetate din domeniul Sănătății care puteau fi evitate dacă se luau măsurile necesare.
Demisia sau demiterea lui Voiculescu se impune, nu doar ca măsură morală, ci și ca imperativ social!”, este mesajul fostul ministru Florian Bodog.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private