luni, octombrie 3, 2022

Fost primar, internat cu Covid împreună cu soția sa. E vorba de cunoscutul cuplu Oana și Viorel Lis, ambii fiind internați în același salon. 

Primul care s-a simțit rău și a ajuns de urgență pe mâna medicilor a fost fost edil al Capitalei. Ulterior, și Oana Lis a acuzat stări de rău, iar acum cei doi sunt internați în același salon. Recent, soția lui Viorel Lis a oferit noi informații despre starea de sănătate a acestuia.

Te-ar mai interesa: Boala care provoacă mai multe decese decât canceru...

Stă cu oxigen

Oana Lis a declarat că starea de sănătate a lui Viorel nu este una foarte bună, mai ales că el se confruntă cu mai multe comorbități. Totodată, aceasta a precizat că prezintă riscuri mult mai mari decât ea, asta mai ales după ce i-a crescut foarte mult diabetul. Oana Lis a mai spus și că sunt internați în acelașți salon pentru că Viorel Lis are nevoie de ajutor pentru a se deplasa.

„Viorel are mai multe riscuri, i-a crescut diabetul, mai multe. Stă cu oxigen la salon, suntem împreună în același salon pentru ca eu am si grija cu el deoarece are probleme cu picioarele. Cum am zis, important e ca am descoperit la timp. Dacă eram bine nu veneam la spital. El s-a internat primul, la început nu erau locuri pentru mine.”, a declarat Oana Lis, potrivit spectacola.ro.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, medic nutriționist: Stresul și alim...

Declarațiiile lui Viorel Lis

Fostul primar al Bucureștiului a avut o scurtă intervenție la Antena Stars, direct de pe patul de spital. Se pare că starea lui de sănătate nu este prea bună, plămânii acestuia fiind afectați de noul coronavirus.

”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a declarat Vilorel Lis pentru Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Profită de Revelion să îți faci plinul de sănătate...

Fostul primar are mai multe probleme de sănătate

Viorel Lis a ajuns de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu multe necazuri în ultima perioadă. Pandemia a venit ca un trăsnet pentru soțul Oanei, care a fost nevoit să stea doar în casă, ceea ce i-a agravat boala. Oana Lis a fost nevoită să își închidă cabinetul de psihologie, deoarece Viorel nu se mai poate ține nici pe picioare.

Te-ar mai interesa: Medic: Este cel mai prost obicei alimentar. Duce l...

„Din păcate, faptul că acum nu se simte atât de bine pe cât te poți simți la 78 de ani e și un efect secundar al pandemiei. Cel puțin anul trecut a fost foarte solicitant pentru noi, pentru că acele restricțiii, cu 3 luni de izolare, apoi având în vedere că el are diabet și nu ar fi rezistat Covidului, ne-am ferit foarte mult.

El în 2020 a ieșit de trei ori din casă. Din cauza sedentarismului și bolilor pe care le avea deja, diabetul și alte probleme de sănătate, a făcut niște parestezii pe picioare”, a declarat Oana Lis pentru wowbiz.ro, în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai interesa: Ce să mănânci dacă ai peste 50 de ani. Întărește o...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private