Sari la conținut

Un fotbalist celebru își strigă durerea după moartea tatălui său: Statul îți dă 50 de milioane, când coșciugul este 40 de milioane. Merită să rămâi în România?

Un fotbalist celebru își strigă durerea după moartea tatălui său, exprimându-și furia la adresa statului, acesta fiind și motivul pentru care se întreabă dacă mai are rost să rămână în România.

„Îmi doresc să mă stabilesc în Spania”

„Mi-a plăcut în Spania, mai mult ca sigur mă voi muta acolo peste 2-3 ani. Vreau să-mi iau familia și să mergem acolo, să stea toată lumea liniștită.

Ar fi mai bine, să nu ne mai cunoască nimeni, să nu mai dăm explicații toată ziua. Îmi doresc să mă stabilesc în Spania, acolo am prieteni, cunoștințe, este locul în care am fost cel mai des în vacanță, locul în care m-am simțit cel mai bine după România”, a spus Torje la Playsport Live.

„Statul îți dă 50 de milioane, când coșciugul este 40 de milioane”

„Tata a lucrat 40 de ani în România, iar statul îi dă ajutor de înmormântare 50 de milioane. Merită să rămâi în țara asta? Atât întreb.

Statul îți face pensie 6 milioane, pe caz de boală, iar la finalul vieții, când moare omul, îți dă 50 de milioane, când coșciugul este 40 de milioane.

Nu mai zic dacă nu ai groapă, că nu mai îngropi pe nimeni! Mai merită să rămâi în România? Nici prosoape nu poți cumpăra, nu-ți ajung banii de prosoape, lumânări și tot ce-ți trebuie.

Nu m-am gândit niciodată că o țară în care un om lucrează în 3 schimburi și își rupe picioarele și mâinile pentru stat – că a lucrat la firme de stat, în electricitate – are un „respect” de 50 de milioane.

Nu zice nimeni să-i dai 200.000 de euro sau milioane de euro, că ar rămâne copiii să se bată pe ei. Dacă sunt prea mulți bani, se bat neamurile pentru ei, așa e la noi. Nu este un mesaj manifest, este ceea ce simt”, a concluzionat fotbalistul.

„Ai fost și vei rămâne veșnic în inima mea!”

În luna februarie, Gabriel Torje anunța că tatăl său s-a sins din viață. „Ai fost persoana care m-a dus la fotbal prima oară, care m-a învățat să alerg pe un teren de fotbal, care m-a certat atunci când a trebuit, care m-a felicitat atunci când am meritat. Ai fost și vei rămâne veșnic în inima mea! DRUM LIN TATA”, scria, atunci, fotbalistul pe contul său de Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel