Un japonez a slăbit 13 kilograme în 49 de zile cu această tehnică incredibilă, de două minute pe zi

Un japonez a slăbit 13 kilograme în 49 de zile cu această tehnică incredibilă, de două minute pe zi
Un japonez a slăbit 13 kilograme în 49 de zile cu această tehnică incredibilă, de două minute pe zi

Actorul japonez de 55 de ani, Miki Ryosuke, spune că a descoperit o tehnică de respiraţie cu ajutorul căreia a reuşit să slăbească 13 kilograme în 49 de zile. Bărbatul susţine că a slăbit fără să facă sport şi fără să renunţe la mâncare.

Jurnaliştii britanici de la Daily Mail scriu că Miki Ryosuke, în vârstă de 55 ani, a pornit un program de promovare a tehnicii sale. Ryosuke spune că dacă în fiecare zi ne concentrăm două minute să inspirăm adânc şi să expirăm puternic, acest lucru ne poate ajuta să slăbim.

Tehnica propusă de Miki este simplă: tot ce trebuie să facă persoana care alege această dietă este să se aşeze într-o anumită poziţie şi să inspire aer timp de trei secunde, apoi să-l expire pe durata a şapte secunde.

Repetat zilnic, timp de 2-5 minute, procesul are rezultate spectaculoase, susţine japonezul. Miki a mărturisit însă că a făcut această „descoperire” în timp ce exersa o tehnică de respiraţie menită să-i atenueze durerile de spate.

La scurt timp, fostul actor a observat că începuse să slăbească, aşa că a perfecţionat metoda din dorinţa de a-i ajuta pe toţi cei care se luptă cu kilogramele în plus.

Miki Ryosuke nu este însă singurul care a creat o astfel de dietă, un program similar fiind dezvoltat şi de Jill Johnson.

„Grăsimea este compusă din oxigen, carbon şi hidrogen”, a explicat Johnson. „Atunci când oxigenul pe care îl inspirăm ajunge la aceste molecule de grăsime, le dizolvă în dioxid de carbon şi apă. Apoi, sângele conduce dioxidul de carbon în plămâni, de unde noi îl expirăm. Aşadar, cu cât organismul primeşte mai mult oxigen, cu atât mai multă grăsime va fi topită”, a adăugat el.
Urmăreşte mai jos tehnica folosită de Miki Ryosuke.

e

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook