sâmbătă, mai 21, 2022

Nick Cave trece din nou printr-o mare dramă. Nu poate depăși pierderea fiului său. Avea doar 31 de ani. Tragicul anunț a fost făcut chiar de artist. Acesta le cere admiratorilor intimitate: „Am fi recunoscători dacă am avea intimitate în acest moment”. 

Fiul artistului fusese recent eliberat dintr-o închisoare din Australia, după ce fusese condamnat pentru agresiune împotriva mamei sale. 

Te-ar mai interesa: Efectele secundare surprinzătoare ale consumului d...

Un legendar cântăreț e distrus. Suferința care l-a pus la pământ: Fiul meu a murit

Nick Cave a anunțat că fiul său cel mare, Jethro, a murit, la vârsta de 31 de ani.

Într-o scurtă declarație, el a scris: „Cu multă tristețe, pot confirma că fiul meu, Jethro, a murit. Am fi recunoscători dacă am avea intimitate în acest moment”.

Fiul artistului, diagnosticat cu schizofrenie

În aprilie, fostul model, care a lucrat pentru Balenciaga și Versace, a fost găsit vinovat de agresiune ilegală, după ce și-a atacat fizic mama. Avocatul său a anunțat că a fost diagnosticat cu schizofrenie, potrivit theguardian.com.

A fost încarcerat, fiind eliberat la sfârșitul săptămânii trecute. Anterior, el a mai fost condamnat pentru agresiune în 2018, împotriva iubitei sale de atunci.

Te-ar mai interesa: Beneficiile secrete pentru sănătate ale orezului a...

Cave și-a pierdut doi dintre cei patru fii ai săi, după ce fiul său, Arthur, a murit la vârsta de 15 ani, după ce a căzut de pe o stâncă.

În 2015, cântărețul australian Nick Cave, trupei Nick Cave and the bad Seeds, și sotia lui, Susie Bick, au confirmat moartea baiatului printr-un comunicat, cerand sa fie respectata intimitatea familiei. Acestia l-au descris pe Arthur ca fiind „băiat frumos, fericit și iubitor”, iar impactul morții sale asupra lui Cave a fost explorat în documentarul One More Time With Feeling, care s-a axat pe realizarea albumului Skeleton Tree.

Te-ar mai interesa: Copiii care nu au prieteni sau nu se înțeleg cu ma...

Arthur Cave si fratele sau geaman au aparut în filmul „20.000 Days on Earth”, un documentar care prezinta o zi din viata cantaretului Nick Cave. Filmul a fost lansat in urma cu un an.

A.S.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private