joi, decembrie 8, 2022

Dermatologul din California, care se presupune că și-a otrăvit soțul doctor, are o lungă istorie de maltratare pe el și pe cei doi copii ai lor – odată a strigat la copiii mici să „moară”, a susținut soțul ei înstrăinat.

Jack Chen a subliniat o listă lungă de presupuse comportamente tulburătoare ale soției Yue „Emily” Yu într-o declarație adresată instanței de judecată în care solicita un ordin de restricție împotriva ei. El  vrea să divorțeze după ce a fost căsătorit timp de zece ani cu cea care a vrut să îl ucidp.

Te-ar mai interesa: Carmen Harra: Perioadă crâncenă pentru omenire! Tr...

„Când Emily devine frustrată și țipă la copii, ea folosește în mod obișnuit o expresie chineză care se traduce prin „du-te să mori!” Ea le spune, de asemenea, copiilor: „capul tău are o problemă, „capul tău este bolnav,” , „idiotule”, „prostule” ,” a scris Chen în documentul de judecată obținut de The Post.

Yu a fost arestată după ce a fost acuzată că a încercat să-și otrăvească soțul punându-i  Drano  (o soluție de curățare a țevilor) în limonada în mai multe rânduri. Chen se pare că l-a surprins pe Yu în flagrant pe video folosind o cameră pentru dădacă, conform documentelor instanței.

Te-ar mai interesa: Semnul ficatului gras care apare în palme. Nu îl i...

Nu au fost depuse încă acuzații în acest caz, deși lui Chen i s-a acordat un ordin de restricție temporar împotriva soției sale.

Chen, care este radiolog, a spus că el și soția sa s-au cunoscut în 2011 și apoi s-au căsătorit pe 4 iulie 2012. Dar comportamentul soției sale a devenit îngrijorător după ce cei doi copii ai lor s-au născut în 2013 și 2014, a spus el. Mama lui Yu, Yuqin „Amy” Gu, s-a alăturat și ea presupusului abuz verbal și fizic, a adăugat el.

Te-ar mai interesa: Parteneriat istoric între spitalele din București ...

„Aproape zilnic, eram insultat de Amy care spunea că „mă port ca un bandit” și „nu mă comport ca un bărbat”.

„Încă de la doi ani, Emily și Amy au fost abuzive verbal și apoi fizic față de fiul și fiica noastră, ceea ce s-a intensificat pe măsură ce creșteau”, a spus el. „Amândouă sunt abuzive verbal și fizic pentru mine.”

Unele dintre presupusele abuzuri asupra copiilor cuplului includ momentul în care Yu  și-a bătut fiica când avea 3 ani după ce și-a udat patul, și și-a lovit fiul în cap și pe brațe când acesta avea doar 2 ani, a mai declarat Chen.

Te-ar mai interesa: Tulburarea de somn care îmbătrânește și îngroașă v...

Yu i-a privat chiar și pe copiii, acum în vârstă de 8 și 7 ani, de somn dacă se duceau la culcare înainte ca ea să vrea, a susținut Chen.

„Când copiii adorm fără permisiune, chiar dacă după ora 23:00, ea îi trezea, cerea ca ei să meargă în camera ei, închidea ușa și îi făcea să plângă”, a spus el. „La sfârșit, uneori, le spunea copiilor să iasă și apoi trântea ușa în urma lor, făcându-i să plângă în fața ușii ei.”

Te-ar mai interesa: Cel mai grav sezon al virozelor la COPII în Români...

Chen a spus că copiii nici măcar nu și-ar putea arăta afecțiune față de el fără ca Yu să țipe la ei. Fiica lui nici măcar nu joacă tenis cu tatăl ei și nici nu  face o fotografie cu el de frica temperamentului exploziv al lui Yu, a adăugat el.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private