duminică, septembrie 25, 2022

Un medic de top s-a hotărât să vorbească: „Nu există tratamente în spitale! Ne facem că tratăm bolnavii. Oamenii mor. Iar medicii tac!”

Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Sănatate, chirurgul Lucian Duţă, a lansat o serie de acuzaţii foarte dure la adresa autorităţilor responsabile cu gestionarea pademiei. Fostul şef al CNAS spune că sunt sute de morți zilnic, iar „alaiul jucătorilor de golf dau vina pe cei nevaccinați”.

Te-ar mai interesa: Speranț pentru bolnavii de CANCER. Ce declanșează ...


Lucian Duță: „Ne-am aștepta cu toții ca medicii să dea dovadă de multă solidaritate cu pacienții”

Lucian Duță susține că medicii care „tac și preferă să îndure calvarul acestei perioade” devin complici „cu un sistem corupt, incompetent și mai ales criminal”.

„Ne-am aștepta cu toții ca medicii să dea dovadă de multă solidaritate cu pacienții și mai ales de adeziune pentru știință. Faptul că cei mai mulți tac și preferă să îndure calvarul acestei perioade nu face decât să-i facă complici cu un sistem corupt, incompetent și mai ales criminal. Care se va întoarce împotriva lor în curând pentru a-și salva pielea!

1. Toată vara am stat cu curu pe cămașă (nu pe dosare ca procurorii zeiței de la Sibiu) și nu ne-am pregătit pentru valul patru. Am jucat golf și nu am avut chef să facem achiziții de medicamente pentru tratarea bolnavilor de COVID.

Te-ar mai interesa: Ce ai văzut prima dată în imagine? Asta influențea...

Pentru că deh, aveam vaccinuri și am spus că am învins pandemia. Iar oamenii au înțeles că nu trebuie să se mai vaccineze. Și pe bună dreptate au mers fiecare să joace golf chiar dacă în realitate jucau țurca!

Un medic de top s-a hotărât să vorbească: „Nu există tratamente în spitale! Oamenii mor, iar medicii tac!”

2. Valul patru de pandemie a lovit nimicitor. Sute de morți zilnic iar alaiul jucătorilor de golf dau vina pe cei nevaccinați. Care sunt tot români și care mor fără nici o vină. Pentru că în realitate ar fi putut fi salvați chiar dacă nu au jucat golf niciodată. O să-mi asum eu să spun o parte din adevăr pe care îl știm aproape toți în lumea medicală dar tăcem:

Te-ar mai interesa: Meningita amibiană: Un ucigaș ce te poate doborî î...

a) NU EXISTĂ TRATAMENTE ÎN SPITALE. Ne facem că tratăm bolnavii și de aceea mor pe capete.

Nu există în spitale – pentru că România este tratată de Europa ca o colonie- tratamentul salvator: nici anticorpi monoclonali, nici tociluzumab (linia a doua de tratament).

Nici măcar linia a treia de tratament: Favipiravir sau Arbidol.

Drept pentru care medicii tratează bolnavii cu medicamente INEFICIENTE. Și da, oamenii mor. Iar medicii tac!

Te-ar mai interesa: Previziuni astrale 19-23 septembrie. Avertismentul...

„Statul eșuat înseamnă în traducere liberă că ne lăsați să murim?”

b) Nu se asigură testare gratuită în masă și nici nu se izolează pacienții vaccinați dar care sunt contacți. Ei devin vectori de transmisie a bolii la fel ca nevaccinații dacă nu sunt izolați. Și da, medicii tac!

c) Poate că pot fi de acord cu faptul că așa numitul vaccin e bun. Dar cu o singură condiție și anume să spunem adevărul: vă dăm acest produs în ipoteza că veți face o formă acceptabilă de boală.

Te-ar mai interesa: Ce sunt terorile nocturne și cum ne afectează ele ...

Dar veți fi contagioși, veți putea transmite boala, ar trebui să fiți izolați dacă deveniți pozitivi (la fel ca nevaccinații) iar efectele adverse pe termen mediu și lung sunt necunoscute iar responsabilitatea e a voastră. Pentru că bineînțeles doar plătiți dar riscurile sunt la voi. Dar sigur pe termen scurt nu muriți. E ok și așa!

3. Marii jucători de golf din România ar trebui să răspundă la o întrebare esențială: statul eșuat înseamnă în traducere liberă că ne lăsați să murim?”, a scris fostul șef al CNAS, pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private