Sari la conținut

Un medic i-a spus că mai are cinci ani de trăit. Maria Grapini: Organismul nu mai primea nimic, nici apă

Drama Mariei Grapini. Eurodeputatul PUSL și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul care i-a dat viața peste cap, când un medic i-a spus că mai are cinci ani de trăit. 

„Cumpenele prin care am trecut m-au întărit și m-au determinat să-mi schimb cumva atitudinea, să consider că fiecare zi e foarte importantă și să fac ceva, cum spunea tatăl meu, pentru ceilalți.

0
Tata spunea „viața este ce lași în urmă” și ăsta este titlul unei cărți pe care eu am scris-o. În momentul în care ai un copil de câțiva anișori și ți se dă 5 ani că mai trăiești, cred că e ceva foarte dur în viața oricărui om, oricât de puternic ar fi”, a spus politicianul.

„Eu am trecut prin asta, Dumnezeu m-a ajutat să trec, să-mi depășesc acei 5 ani. Adică să fie vreo 38 acum, acum 38 de ani în urmă”, a mai declarat Maria Grapini, potrivit Antena 3.

Maria Grapini: Eu am fost dusă de la locul de muncă cu salvarea la spital

„Organismul nu mai primea nimic, nici apă. Nu mai puteam să beau nici apă. Mâncare nici atât. Ca să constate în urma analizelor că de fapt, când am avut cu doi ani în urmă accident de muncă, la o transfuzie am primit hepatita B și n-am știut. Organismul a fost puternic și n-am avut simptom.

Probabil că ficatul a fost atât de afectat fără să am eu simptom clinic. De aceea medicul mi-a zis că analizele de ficat arătau ca la un om care nu mai trăiește și singura șansă este să te pensionezi, să dormi 12 ore, să n-ai stres, să mănânci regim și să faci interferon, că la vremea aia cam ăsta era tratamentul pentru hepatite”, a dezvăluit Maria Grapini.

„Ce m-a pus pe picioare, pentru că da, știm bine că ficatul se regenerează, a fost alimentația.

Dar nu m-am pensionat și am căutat să-mi țin creierul să zic ocupat”, a precizat Maria Grapini.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel