sâmbătă, octombrie 1, 2022

Un medic român acuză represalii: Vor răzbunare! Te etichetează special ca „antivaccinist”, pentru a încerca să-și scuze erorile!

Medicul Monica Pop acuză autoritățile că au pornit o luptă împotriva „vocilor critice” în ceea ce privește măsurile anti-covid. Medicii care atenționează că vaccinarea nu este suficientă pentru oprirea pandemiei sunt etichetați ca fiind „nativacciniști” și sunt arătați cu degetul în piața publică, susține Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Atenție la culoarea urinei! Îți poate arăta dacă a...

Te etichetează special ca „antivaccinist”, pentru a încerca să-și scuze erorile!

„Latura represivă crește! Delictul de opinie- la zid!

Decidentii, (dr. Arafat et Co), nu se lasă! Nu suportă critici, iar greșelile continuă! Vaccinații infectați, netestați- liberi peste tot: transport în comun, magazine, mall-uri, clinici!

Îi îmbolnavesc pe contacti, se stie bine !

Dacă spui asta în spațiul public, ei te etichetează special ca „antivaccinist”, pentru a încerca să-și scuze erorile!

Una, foarte mare : A NU SE TESTA ÎN MASĂ, asa cum fac toate țările, desi se stiu bine urmările si toată media spune asta prin toate vocile! Și cea cu medicamentele, etc!

Te-ar mai interesa: Un medic chirurg avertizează: Persoanele cu varice...

A suspenda medicii, și așa foarte puțini, = o imensă pedeapsă pentru populație! Nu le pasă!”, a scris Monica Pop pe contul său de Facebook.

Un medic român acuză represalii: Vor răzbunare! Există și o LISTĂ de interzicere a vocilor critice

Celebrul medic atenționează că există deja o listă cu personalități din toate domeniile social culturale cu oameni care trebuie banați din a-și exprima opiniile în mod public.

„Vor răzbunare și să încerce să ascundă adevarata vină!

Primii cărora vor sa le taie capul pentru criticarea eșecurilor vizibile sunt medicii și jurnalistii! Nu suportă adevărul și nici dezbaterile! SATÂRUL, ATÂT!

Te-ar mai interesa: Recomandările lui Arafat în cazul unui atac nuclea...

Există și o LISTĂ de interzicere a vocilor critice: medici, avocați, actori, profesori, jurnaliști, afaceriști, politicieni, independenți, etc! Ei cred că dacă le pun pumnul în gură, populația nu va mai „vedea” ce fac!

Uită că românii nu sunt cu creierele ușor de spălat, așa cum ar vrea ei! Și că manipularea și neadevărul nu merg la infinit! Nici presiunea și represaliile!”, a mai subliniat medicul Monica Pop.

Te-ar mai interesa: Schimbări frecvente de dispoziție: 3 deficiențe nu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private