marți, octombrie 4, 2022

Un medic și-a făcut public salariul încasat.Dr. Anca Mureșan, medic primar chirurg la Institutul Regional de Gastroenterologie „Octavian Fodor” din Cluj-Napoca, a postat pe pagina personală de Facebook fluturașul cu venitul încasat luna aceasta.

„Când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față”

Din fluturaș rezultă că medicul a încasat 11.200 de lei, cu tot cu o gardă suplimentară într-o zi de sâmbătă.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Dulcan: Care sunt cele trei prafuri otră...

„Așa cum am spus, revin cu fluturașul pe care l-am primit azi. Acesta este venitul meu net pe martie 2018, salariu și 1 gardă suplimentară de sâmbătă: 11.242 Ron.

Ținând cont că am postat de curând că venitul meu pe luna trecută a fost de 6065 Ron, nu pot să nu spun că venitul meu aproape s-a dublat. Este un pas înainte, sunt încă multe de făcut și de corectat, însă nu putem fi ipocriți și să nu recunoaștem măririle acordate.”, notează aceasta, conform extranews.ro.

Postarea doctoriței Mureșan a stârnit o întreaga dezbatere după ce a fost distribuită de zeci de persoane.

Te-ar mai interesa: Curățarea plămânilor acasă. Rezultatele apar imedi...

Ce a teterminat-o să facă acest gest?

În urmă cu câteva zile, fiica unei paciente operate de ea a insistat să-i înmâneze doctoriței o sumă de bani, „o mică atenție”, povestește medicul.

„Am întrebat-o câți ani a muncit mama și câți bani a plătit pentru asigurările de sănătate, pentru ca atunci când va avea nevoie de servicii de sănătate să le primească gratuit… 28 de ani grei de muncă, acum cu o pensie de 500 Ron, voia să mă plătească.

Te-ar mai interesa: Cât de sănătoși sunt ficățeii de pui: Sursă de fie...

Abonament medical individual

Medicii au primit niște salarii decente

Nu mai merge așa… datoria statului român este să-și respecte cetățenii, medicii au primit niște salarii decente începând cu această lună, așa încât de acum, dragi colegi, atunci când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față.

Așa cum am spus, revin cu fluturașul pe care l-am primit azi. Acesta este venitul meu net pe martie, salariu și 1 gardă suplimentară de sâmbătă: 11.424 Ron.”, a conchis medicul.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci gutui zilnic. Benefici...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private