vineri, februarie 3, 2023

Un nou incendiu la o secție de Terapie Intensivă. Ce au descoperit pompierii ajunși la fața locului.

Știrea de Breaking News a dimineții de vineri a dat fiori reci tuturor românilor. În secția ATI a Clinicii Medicale III din Târgu-Mureș o priză a luat foc. Din fericire, incendiul a fost stins de angajații spitalului înainte de sosirea pompierilor. Incendiul a izbucnit la o priză din secția de Terapie Intensivă a Clinicii Medicală III.

Te-ar mai interesa: Octavia Geamănu, după 8 de căsnicie: Marian nu m-a...

Incendiul a fost lichidat de către personalul propriu până la sosirea forțelor de intervenție”, a anunțat, vineri dimineață, ISU Mureș. Purtătorul de cuvânt al ISU Târgu Mureș, Dan Petru Daniel, a declarat pentru Digi24 că a fost vorba de un incident minor.

„Incendiul a fost stins de către personalul propriu, colegii au constatat că a fost vorba despre o priză care s-a aprins. În salon erau șase pacienți și nu a fost nevoie să fie evacuați. Doar pacientul care stătea lângă priză a fost mutat. A fost un incident minor. Pacienții rămân în același salon”, a declarat Dan Petru Daniel.

Te-ar mai interesa: Ai mâncat prea mult? Trucuri care te scapă de indi...

Acesta a spus că poate fi vorba despre un simplu scurt circuit, însă nu are încă informațiile legate de cauza incidentului. Echipajele ISU se întorc deja la bază, a mai precizat el.

În urmă cu doar câteva săptămâni, pe 14 noiembrie, un incendiu a izbucnit la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț, provocând o tragedie. Toți pacienții internați pe secție erau bolnavi cu Covid-19. Zece pacienți au muri în acea noapte, iar șase răniți au fost transferați la Iași. Medicul de gardă, Cătălin Denciu, a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului, după ce a încercat să salveze pacienți și a fost transferat la un spital din Belgia.

Te-ar mai interesa: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private