sâmbătă, iunie 19, 2021

Un nou incendiu la o secție de Terapie Intensivă. Ce au descoperit pompierii ajunși la fața locului.

Știrea de Breaking News a dimineții de vineri a dat fiori reci tuturor românilor. În secția ATI a Clinicii Medicale

III din Târgu-Mureș o priză a luat foc. Din fericire, incendiul a fost stins de angajații spitalului înainte de sosirea pompierilor. Incendiul a izbucnit la o priză din secția de Terapie Intensivă a Clinicii Medicală III.

Incendiul a fost lichidat de către personalul propriu până la sosirea forțelor de intervenție”, a anunțat, vineri dimineață, ISU Mureș. Purtătorul de cuvânt al ISU Târgu Mureș, Dan Petru Daniel, a declarat pentru Digi24 că a fost vorba de un incident minor.

„Incendiul a fost stins de către personalul propriu, colegii au constatat că a fost vorba despre o priză care s-a

aprins. În salon erau șase pacienți și nu a fost nevoie să fie evacuați. Doar pacientul care stătea lângă priză a fost mutat. A fost un incident minor. Pacienții rămân în același salon”, a declarat Dan Petru Daniel.

Acesta a spus că poate fi vorba despre un simplu scurt circuit, însă nu are încă informațiile legate de cauza incidentului. Echipajele ISU se întorc deja la bază, a mai precizat el.

În urmă cu doar câteva săptămâni, pe 14 noiembrie, un incendiu a izbucnit la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț, provocând o tragedie. Toți pacienții

internați pe secție erau bolnavi cu Covid-19. Zece pacienți au muri în acea noapte, iar șase răniți au fost transferați la Iași. Medicul de gardă, Cătălin Denciu, a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului, după ce a încercat să salveze pacienți și a fost transferat la un spital din Belgia.

Ultimele stiri

Parteneri