joi, martie 30, 2023

Un nou spital a luat foc! Incendiu la Spitalului Județean Slatina, secția psihiatrie.

În cursul dimineții de joi, 21 aprilie, un incendiu s-a produs la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Mai multe ambulanţe sunt în curtea unităţii şi cadrele medicale scot pacienţii din interior.

Din primele date a rezultat că incendiul se manifestă la parter și la etajul I al imobilului, în interior aflându-se 37 de pacienți. Mai multe ambulanţe sunt în curtea unităţii şi cadrele medicale scot pacienţii din interior.

Te-ar mai interesa: Dr. Radu Berceanu, medic oncolog cu performanțe în...

Forțe MAI în deplasare la fața locului.

„Până la această oră, nu putem vorbi de morți. Toți cei 37 de pacienți care erau în interior au fost evacuați”, a declarat o sursă potrivit Antena 3.

Ultimile informații arată că sunt 4 pacienți intoxicați. Focul ar fi fost provocat de un pacient. Patru pacienţi şi un cadru medical au fost transportaţi la UPU Slatina. Clădirea a fost modernizată de curând și are toate avizele.

La nivelul Spitalului s-a luat decizia ca personalul care intra în tura de după-amiază să vină la spital pentru a asigura asistența medicală în caz de nevoie.

Te-ar mai interesa: STUDIU. Animalele de companie ajută la prevenirea ...

Klaus Iohannis, despre incendiul de la Slatina

„O veste tristă. Există un incendiu la un spital de psihiatrie din Slatina. Datele de până acum ne arată că persoanele nu sunt rănite. Pompierii intră acolo. Situaţia va fi prezentată de cei care sunt a acolo. Deocamdată, nu este atât de grav pe cât ar fi putut să pară.

Semnalul de alarmă e clar. E nevoie de reformă. Trebuie să facem spitalele mai performante, mai sigure.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private