sâmbătă, iunie 25, 2022

Un politician cunoscut s-a vaccinat anti-covid „cu capacul pe seringă”. Imaginea a devenit virală.

În dorința de a face bine, a reușit să facă mai mult rău. Un politician din republica Moldova a iscat un adevărat taifun pe rețelele de socializare, după ce a postat o forografie prin care a vrut să atragă simpatia urmăritorilor.

Un politician cunoscut s-a vaccinat anti-covid „cu capacul pe seringă”

Este vorba de Mariana Durleșteanu, fostul ministrul al Finanțelor din Republica Moldova, care a postat pe contul său de facebook o poză alături de mesajul:

Te-ar mai interesa: Previziuni RUNE 27-3 Iunie. Voropchievici: Totul e...

„M-am vaccinat cu AstraZeneca. Aveți grijă de sănătate!”.

Imaginea a devenit însă în scurt timp virală și, în loc de simpatie, a strâns o mulțime de comentarii și replici care mai de care mai acide. Marian Burleanu apare în fortografie chiar în momentul în care și-ar fi administrat serul dezvoltat de Oxford. Cu o mică problemă însă. Acul de la seringă era acoperit cu capacul de protecție.

Postarea a strâns imediat sute de comentarii. Mulți dintre urmăritorii săi au felicitat-o, dar au existat și foarte multe persoane care i-au atras atenția asupra evidenței.

Te-ar mai interesa: Rețetă antistres. Profesorul Vlad Ciurea: Să facem...

  • „Ați uitat sa scoateți capacul de protecție de la ac, dar în rest e bine!”
  • Bravo, dar o uitat sa scoată capacul la seringă!
  • Sănătate multă! Dar, din câte cunosc, vaccinul nu se administrează cu acul astupat cu capac!
  • Un video era mai convingător!”

Cum și-a explicat politicianul moldovean gestul

Mariana Durleșteanu a încercat să explice situația spunând că protecția acului a fost scoasă imediat după fotografie, când s-a și vaccinat, pentru a respecta igiena.

„Este în farmacie amplasat centru de vaccinare și după ce faci poza scoți capacul…Igiena e pentru toți…”, a explicat Mariana Durleșteanu pe Facebook.

Mai mult, aceasta a ținut să precizeze că în Republica Moldova centrele de vaccinare se fac atât în farmacii, în săli de sport sau în aeroport. Totul, pentru „comoditatea cetățeanului”.

Te-ar mai interesa: Degetele tale arată AȘA? Poate fi vorba de un simp...

„Aici centrele de vaccinare se fac și în Săli de sport și în farmacii, aeroport doar sa le fie comod cetațenilor și se vaccineze alături unde este domiciliu…. Dar fiecare gîndeste după mintea pe care o are….”, a mai spus Durleșteanu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private