Sari la conținut

Un preot s-a dezis de antivacciniști: „Sunt influențați malefic de duhurile demonice”. Care este îndemnul preotului

Un preot s-a dezis de antivacciniști: „Sunt influențați malefic de duhurile demonice”. Care este îndemnul preotului

După ce a ajuns pe patul spitalului de Pneumoftiziologie din municipiul Sibiu, preotul Achim Băcilă și-a schimbat radical viziunea asupra vaccinului anti-covid. Fostul consilier PNL se declară acum un vaccinist convins ți susține că antivacciniștii sunt influențați de „duhurile malefice”.

Un preot s-a dezis de antivacciniști: „Sunt influențați malefic de duhurile demonice”

Teologului Zosim Dorin Oancea, fost profesor de istoria și filosofia religiilor la Facultatea de Teologie a ULBS, a postat pe contul său de Facebook mesajul pe care preotul Achim Băcilă i l-a trimis.

„După 24 de ore în secția COVID, iată reflecțiile mele. Deși am fost „la un pas de moarte” – cuvintele medicului Drăghilă -, simt că Dumnezeu mai are cu mine ceva de făcut … În primul rînd să-L mărturisesc mai mult oamenilor…

Asociez secția COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toți întră pe picioare, apoi are loc trierea: unii în RAI adică acasă în bucuria celor dragi, alții în Iad, în întuneric… ducadu-i „Cu picioarele înainte”, alții…

Dintr-un antivaccinist acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului la fel ca sfințitul starețul EFRÈEM Vatopedinul …

Care este îndemnul preotului

Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice care iau nepregătite sute de suflete …

Dragii mei, vaccinați-vă ca să nu ajungeți aici.

Soția mea, Maria , vaccinată, n-are covid, iată un exemplu concludent.

De pe pat de spital vă îmbrățișez și vă doresc multă, multă, sănătate”, este mesajul preotului Achim Băcilă.

Vestea tristă a zilei! A murit părintele Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei

Joi, 21 octombrie, Episcopul Gurie, al Devei şi Hunedoarei, a murit, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Acesta era internat în spital, infectat cu virusul Sars-CoV-2, de aproape o săptămână.

PS Gurie (Grigorie Georgescu) ar fi împlinit la finalul acestui an vârsta de 53 de ani. S-a născut în ziua de 31 decembrie 1968, în localitatea Huţa – Chiuieşti, judeţul Cluj, din părinţii Teodor şi Maria Georgiu.

„Preasfinţitul Părinte Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei, a trecut la Domnul joi, 21 octombrie 2021, în urma îmbolnăvirii de Covid-19. Episcopul Devei şi Hunedoarei fusese internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva din data de 8 octombrie, iar starea lui s-a agravat în urmă cu două zile şi a fost intubat”, informează basilica.ro.

Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în Împărăția Lui!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.