Sari la conținut

Un preot susține că în urma unui atac de cord, a ajuns pentru câteva momente în IAD. Cum arată Iadul și ce melodii se cântă în IAD?

Preotul Gerald Johnson spune că a mers în Iad după ce a suferit un atac de cord și descrie lucrurile pe care le-a văzut într-o serie de videoclipuri TikTok.

Preotul Gerald Johnson din Michigan a susținut că a vizitat Iadul după ce a suferit un atac de cord și a spus că experiența i-a schimbat viața pentru totdeauna.

„Nu i-aș dori asta celui mai mare dușman al meu”, a spus el.

Johnson și-a postat afirmațiile într-o serie de TikToks și a susținut că a fost trimis în Iad în februarie 2016, după un atac de cord. Într-unul dintre videoclipurile sale cele mai virale, care a obținut 3,7 milioane de vizualizări, Johnson a spus că a văzut într-adevăr iadul adevărat.

„Am fost acolo și nu i-aș dori asta celui mai mare dușman al meu. Nu-mi pasă ce mi-a făcut. Nimeni nu merită asta.”

Preotul din Michigan a descris momentul în care a fost lansat în centrul Pământului unde spune că este Iadul, potrivit The Jerusalem Post.

„Spiritul meu a părăsit corpul meu fizic și am crezut că sunt în drum spre Rai”, și-a amintit el. „Am crezut că am făcut atât de bine în timpul vieții mele și că am ajutat atât de mulți oameni, dar chiar și așa, am coborât [în Iad]. Am intrat chiar în centrul Pământului. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris. Acestea trezesc atâtea sentimente dificile când vorbesc despre asta.”

Deci, ce se întâmplă în iad?

Johnson, un preot de șapte ani, a descris câteva dintre lucrurile la care a fost martor când a vizitat Iadul, inclusiv un bărbat care „mergea în patru picioare ca un câine și  ardea din cap până în picioare. Era legat cu lanţuri la gât. Era ca un câine de iad. Era un demon care ţinea lanţurile.”

El a adăugat că „ca telepatic, știam că demonul a fost trimis în viața acestui om să-l călărească din copilărie până la moarte”.

Johnson a explicat că demonul știe că dacă reușește să-i facă pe oameni să nu-L slujească pe Dumnezeu și să facă lucruri rele, îi va birui în Iad, unde îi vor fi sclavi.

Ce melodii se cântă în Iad?

Johnson a continuat, adăugând că există o secțiune din Iad unde se cântă muzică. El spune că a auzit acolo cântece precum „Umbrella” a lui Rihanna și „Don’t Worry Be Happy” de Bobby McFerrin. Sună bine, nu? Nu. El a spus că nu artiștii originali cântă melodiile, ci un grup de demoni care folosesc cuvintele pentru a ne tortura.

El a adăugat că „fiecare cuvânt din fiecare cântec a fost făcut pentru a te tortura pentru faptul că nu te-ai închinat lui Dumnezeu prin muzică în timp ce ai fost pe Pământ”.

Cum s-a întors din Iad?

La final, Johnson a dezvăluit cum a scăpat de Iad și s-a întors pe Pământ.

„Eram supărat pe Dumnezeu pentru că am făcut atât de bine în viața mea și am ajuns în Iad”, a spus el. „M-am ridicat din Iad și m-am întors pe Pământ – și Dumnezeu mi-a vorbit. El a spus: „Ai fost supărat în secret pe oamenii care ți-au făcut rău, ai sperat că-i voi pedepsi. Aceștia nu sunt poporul tău. Aceștia sunt poporul meu. Eu. vreau doar să te concentrezi pe sarcina pe care ți-o dau. Chiar dacă am făcut bine, lucrul pe care îl aveam în inimă era lipsa de iertare pentru oamenii care mi-au greșit.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel