marți, martie 21, 2023

Fostul primar al comunei Feldru, Ștefan Sângeorzan, a trecut prin mai multe momente dificile atunci când soția lui s-a îmbolnăvit și a ajuns cu ea de urgențe la medic, acum trei luni.

Experiența în spital l-a marcat, motiv pentru care a relatat într-o postare pe rețelele sociale ce s-a întâmplat în momentul în care soția sa a ajuns pe mâna medicului Sever Moldovean.

„Ce face un om când are sufletul încărcat cu povești negative? Firește caută povești pozitive, să-l reîncarce. Iar dacă nici asta nu-i o poveste reală și de suflet, apoi care?

Te-ar mai interesa: Băutura detoxifiantă care te scapă de burtă. Cum o...

Pe scurt, e vorba de domnul doctor chirurg Sever Moldovan de la Spitalul Județean Bistrița. Acest OM, da – cu majuscule, a salvat vieți! Știu, veți zice că doar Dumnezeu dă și ia viața cuiva și aveți dreptate! Dar și Dumnezeu lucrează prin oameni!

Doi ani în Pakistan și vreo 8 în Franța, la Paris în unul din cele mai mari spitale. De câțiva ani a revenit în România, că și aici sunt oameni, care de multe ori suferă, ori pleacă la cele sfinte că nu are cine să-i opereze.

Eu, poate sunt subiectiv, cum ai putea să fi altfel, când îți vezi pe cineva drag că se stinge ca o lumânare?? Așa era soția mea, în urmă cu trei luni, în comă, cu o hemoragie internă și alte boli, fără puls, la UPU, așteptând să-i aprindem lumânarea.

Te-ar mai interesa: Testul de sănătate simplu care ți-ar putea salva v...

Cum Dumnezeu a vrut ca nepoțelele, copiii și eu să ne mai bucurăm de ea, atunci din zi liberă, în miezul nopții, a venit salvatorul. Iar după 3 ore de operație, domnul președinte Radu Moldovan, care era pe hol cu mine și copilul, ne-a îmbrățișat și ne-a spus: TRĂIEȘTE! Ne-a arătat mesajul celuilalt Moldovan, unde scria TOTUL E BINE.

Eu n-am venit din Franța să iau plicuri!

Azi am venit la control, la ora 6 dimineața, că apoi intră într-o nouă operație! L-am rugat să-mi dea voie să-i fac o poză, alături de cea care-l poartă în rugăciuni. Altceva n-a vrut să primească, zicându-ne: Eu n-am venit din Franța să iau plicuri! E adevărat, acolo câștigam mai mult, dar azi, aici în Bistrița sunt mulțumit de condiții, de salariu și de faptul că pot fi de folos semenilor.

Te-ar mai interesa: Cocaina în licee de TOP din Capitală. Copii de ban...

Un mare mulțumesc din suflet domnule doctor, că existați!”, a scris Ștefan Sângeorzan pe Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private