luni, mai 16, 2022

Starea de sănătate a președintelui Rusiei, Vladimir Putin, este o adevărată controversă. Experții din toată lumea susțin că el suferă de probleme de ordin psihologic, pe lângă afecțiunile fizice.

Multe persoane încearcă să explică acțiunile pe care Putin le face. Astfel, el ar putea suferi de o multitudine de probleme fizice, dar și de probleme psihice.

Gabriel Diaconu, renumit psihiatru sprecialiat în suicid, dezvăluie că Putin suferă, de asemenea, de o dependență groaznică.

Te-ar mai interesa: Demență: Studiile au identificat un medicament car...

Astfel, pe lângă dorința experților de a studia deciziile sale și ce anume îi declanșează agresivitatea, ei și-au dorit să afle și de ce arată atât de diferit, iar fața îi este mereu inflamată.

Medicul psihiatru, Gabriel Diaconu, susține că Putin ar suferi de o dependență de antiinflamatoare steroidiene.

Antiinflamatoarele steroidiene sunt medicamente puternice cu efect antiinflamator și imunosupresor, recomandate în tratamentul multor afecțiuni grave, precum bolile autoimune.

Putin suferă de o dependență importantă

„Ne uităm în această perioadă la cioburile oglinzii unui cult al personalității foarte atent creat și dăltuit vreme de 20 și ceva de ani.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din ceaiurile medicinale. Te pot ...

Imaginea fostului tiran luminat se transformă în acest moment într-un monstru decrepit cu o sănătate care este subiect de mare bârfă, ceea ce pentru un despot nu sună a bine. Fizionomia lui Putin este înalt sugestivă pentru un om dependent de antiinflamatoare steroidiene.

Este în cușca propriilor halucinații și din păcate asta îl predispune la niște decizii din ce în ce mai puțin ancorate în adevăr.

Te-ar mai interesa: Pastilele de iodură de potasiu rămân blocate. Rafi...

Actualul conducător rus are o fantezie faraonică absolut suicidală care știe că se va termina cu distrugerea lui. Putin este terminat”, a declarat Gabriel Diaconu, la Antena 3.

Putin, un hibrid între om și funcție

„Putin-omul cred că îndeplinește criterii pentru mai multe diagnostice psihiatrice. Putin-președintele este, de bună seamă, un hibrid între om și funcție. Nu există pe această lume vreun președinte de stat care să fie de capul lui.

Te-ar mai interesa: Vă învinețiți ușor? Iată ce boală gravă poate ascu...

Drept urmare, Putin-președintele, reprezintă un agregat între om și oamenii dimprejurul lui și pozițiile de putere și ce mai rămâne din voința lui după ce s-a intersectat cu a altora”, a mai spus Gabriel Diaconu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private