Sari la conținut

Un renumit arhiepiscop anunță că ”boala se duce”: „S-a văzut că nu mai are putere”

Cea mai bună veste despre pandemia de coronavirus. Anunțul vine din partea Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie. Acesta afirmă că „boala se duce”, referindu-se la COVID-19, menţionând că au anunţat şi specialiştii acest lucru: „Se vedea că e pe ducă, că s-a văzut că nu mai are puterea valul 5 ca valul 4”, susţine el.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat, joi, la o emisiune la Radio Dobrogea, că şi valul 4 al pandemiei ar fi avut mai puţină putere „dacă eram pregătiţi cu medicamente”.

„Chiar în vremurile acestea cu boala şi cu pericolul războiului, sunt oameni traumatizaţi, mă şi întreabă, mereu le spun boala se duce şi chiar se duce, au anunţat-o acum şi specialiştii, eram sigur că se duce.

Se vedea că e pe ducă, că s-a văzut că nu mai are puterea valul 5 ca valul 4 şi atunci ar fi avut mai puţină putere dacă eram pregătiţi cu medicamente şi eram din toate punctele de vedere mai treji”, a transmis ÎPS Teodosie.

ÎPS Teodosie, mesaj către preoți: ”Să păzim turma”

Arhiepiscopul Tomisului le cere preoţilor să aibă mai multă grijă de credincioşi în aceste vremuri.

„De aceea, trebuie să ne ajutăm mult unii pe alţii. Mai multă resposabilitate în toate sferele de activitate, inclusiv la slujitorii noştri. Îi îndemn pe preoţii mei să aibă grijă de credincioşi mai mult în vremurile de acum decât în vremurile dinainte.

Noi trebuie să ne păzim turma, să fim cu conştiinţa trează şi să fim mai rugători pentru că rugăciunea ne aduce mai multă lumină, mai mult discernământ, mai multă înţelepciune şi putere”, a mai declarat Arhiepiscopul Tomisului.

Bilanț COVID-19, vineri, 11 februarie

Grupul de Comunicare Strategică a trimis cel mai nou bilanț cu privire la situația epidemiologică din România.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 22.737 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 3.729 mai puțin decât în ziua anterioară. 2.909 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel