Sari la conținut

Un secret prețios dezvăluit de Baba Vanga: Cum să atragi BANII ca un magnet. Trucul oglinzii sparte

Baba Vanga a fost vizitată de mii de oameni cărora le-a împărtășit sfaturile ei prețioase. Unii veneau la ea pentru că își doreau abundență financiară.

Datorită abilităţilor sale de a prezice cu exactitate ce va urma, Baba Vanga a fost consilier al liderilor partidului comunist din Bulgaria. Casa clarvăzătoarei era supravegheată de Serviciul Secret al Bulgariei, previziunile sale fiind considerate secrete ce trebuie protejate. Baba Vanga a murit la vârsta de 85 de ani în 1996. În unele ţări din Europa şi Rusia, Baba Vanga este venerată ca sfântă.

Un secret prețios dezvăluit de Baba Vanga: Cum să atragi BANII ca un magnet

1. Nu strângeți cioburile după ce ați spart o farfurie. Se spune că vesela stricată pot aduce fisuri în viaţă. Culegerea cioburilor de pe jos simbolizează culesul mărunţişului de pe asfalt.

2. Că să vă feriți de cheltuieli neprevăzute, e bine să îngropați o oglindă spartă în pământ. Dacă stați la casă, e bine să îngropați cioburile în cel mai apropiat şanţ al casei.

Baba Vanga mai spunea că, dacă puneți sare la toate pervazurile, veți strânge bani cu lopata tot anul. Sarea trebuie lăsată tot timpul pe pervaz, iar dacă o suflă vântul când deschizi geamul, trebuie strânsă cu grijă cu mătura, scrie Realitatea.net.

Daca povestesti cuiva despre succesul si averea ta, bate de trei ori pe ceva de lemn si scuipa de trei ori peste umarul stang, ca sa nu-l deochi.

In cazul in care in casa ta este o oglinda sparta, pentru a evita problemele, stropeste-o cu un pic de apa si apoi ingroap-o in pamant. Daca in camera in care sta agatata o oglinda a stat cineva bolnav pentru o lunga perioada de timp, sau a fost o cearta, ori s-au intamplat neintelegeri, este cazul sa stergi sau stropesti oglinda cu apa sfintita.

Aplică și tu acum aceste sfaturi și viața ta se va schimba!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.