Sari la conținut

Un tânăr a murit după ce a folosit acest produs popular în loc de prezervativ ca să-și ”sigileze” părțile intime

Sursă foto: pixabay

Un tânăr de 25 de ani a murit după ce a folosit un lipici foarte puternic în timpul unei partide de amor cu prietena sa, pentru că au uitat să aducă un prezervativ, potrivit publicației The Sun. Tinerii au consumat și droguri înainte de a folosi adezivul.

Salman Mirza şi logodnica lui erau dependenţi de droguri, iar după ce au consumat narcotice au decis să folosească un lipici puternic pentru a-i „sigila” bărbatului părţile intime în timpul actului intim, pentru a evita o sarcină, potrivit unui ofiţer superior de poliţie din oraşul Ahmedabad.

Mai multe organe i-au cedat din cauza adezivului

Sursa citată spune că cei doi mai făceau şi alte tipuri de experimente, de exemplu au amestecat un agent de albire cu epoxidic pentru a-l inhala.

A doua zi, bărbatul a fost găsit inconştient în tufişurile din apropierea unui complex de apartamente de către un cunoscut al său. Starea lui s-a deteriorat rapid şi a fost transportat de urgenţă la spital, unde a murit din cauza insuficienţei multiple a organelor, cauzată, se pare, de adeziv.

Rudele sale ar fi cerut o anchetă cu privire la moartea sa, deoarece cred că ar fi luat un medicament care i-a afectat sănătatea, iar lipiciul nu a făcut decât să agraveze situaţia.

Experţii au avertizat anterior bărbaţii să nu-şi „sigileze” penisul, după ce un produs alarmant, prezentat ca fiind „un mod mai convenabil şi mai puţin intruziv de a te acoperi”, a ajuns pe rafturi.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.