marți, august 3, 2021

Mandy Saligari, directoarea clinicii Harley Street, a declarat că marea majoritate a pacienților săi sunt fete în vârstă de 13 ani, care văd mesajele erotice ca pe ceva normal.

Un terapeut de top avertizează

că atunci când îi dai copilului tău un smartphone este ca și cum i-ai da un gram de cocaină.

Timpul petrecut pe Snapchat și Instagram poate fi la fel de periculos și adictiv pentru adolescenți cum sunt alcoolul și drogurile și trebuie tratate ca atare. Așa au fost informați directorii de școli și profesorii, la o conferință despre educație din Londra, potrivit The Independent.

Specialistul clinicii de reabilitare Harley Street, dr. Mandy Saligari, a spus că adesea ecranul telefonului este trecut cu vederea, neconsiderându-l o potențială adicție la adolescenți. Dumneaei a declarat: ”Le spun mereu

oamenilor. Când le dați copiilor un telefon sau o tabletă, de fapt, le dați o sticlă cu vin sau un gram de cocaină. Pericolul tehnologiei este același, funcționează pe aceleași impulsuri ale creierului.”

Copiii au început să aibă acces la conținut pornografic, să îl distribuie și chiar să îl considere normalitate.

Au început să-și împărtășească poze nud, iar părinții trebuie să nu uite să îi învețe zilnic respectul de sine, fiindcă aceste poze indecente sunt, de fapt, o lipsă a respectului de sine, neînvățat sau poate uitat și devine o problemă de identitate, a mai adăugat doamna Saligari.

Ultimele stiri

Parteneri