Sari la conținut

Un ucrainean a aflat de pe Internet că rușii i-au ucis familia: „Am recunoscut bagajele. Și așa am știut”

Tatiana și cei doi copii ai săi au fost uciși în Ucraina de un bombardament rusesc asupra unui pod din Irpin. Soțul ei a aflat de moartea familiei sale văzând imaginile pe Twitter.

Sergey Perebyinis a descoperit că familia lui a murit după ce a văzut-o pe rețelele de socializare. Fotografiile apărute pe Twitter au arătat patru persoane întinse la pământ după ce au fost împușcate de armata rusă. Prima era soția lui, iar doi erau copiii lui.

„Am recunoscut bagajele și așa am știut”, a spus Perebyinis pentru New York Times, ai cărui reporteri au fost martorii incidentului.

Un fotograf din New York Times, Lynsey Addario, a surprins o fotografie a celor patru victime. În imagine a apărut soția lui Perebyinis, Tatyana, 43 de ani, și cei doi copii ai lor, Mykyta, 18 ani și Alisa, 9. A patra victimă a fost Anatoly Berezhnyi, un voluntar în vârstă de 26 de ani, a raportat Times. Toți patru au murit.

Am ramas singur. Am trăit fericiți 23 de ani

Într-un interviu pentru The Washington Post, bărbatul a explicat că și-a recunoscut familia în fotografiile cu hainele și lucrurile personale.

Nu era cu soția și copiii săi pentru că avea grijă de mama lui în Donețk.

„Aceasta este o crimă de război și cineva trebuie tras la răspundere. I-am pierdut pe toți și am pierdut sensul vieții”, spune Serghei.

Plângând, Perebyinis a spus într-un interviu pentru New York Times că i-a spus soției sale cu o seară înainte de a muri că îi pare rău că nu este cu ea.

„I-am spus: „Îmi pare rău că nu te-am putut apăra”, a spus el. „Am încercat să am grijă de o singură persoană și asta înseamnă că nu te pot proteja”.

„Ea a spus: „Nu-ți face griji, voi ieși”.

Dar nu a avut succes, iar Serghei a spus că a simțit că este important ca moartea lor să fi fost înregistrată în fotografii și videoclipuri.

Sursă FOTO: Wowbiz

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel