duminică, noiembrie 29, 2020
Irina Lungu

A închis cerul în ochi și muntele în suflet, pentru eternitate. Diana Pora, tânăra îndrăgostită de munte care și-a pierdut viața în masivul Piatra Craiului a fost omagiată luni de prieteni cu un ultim apus.

Un suflet al munților care nu va mai pleca niciodată din locul său magic. Diana Pora, copilul rebel cu ochi șăgalnici râde în toate pozele.

 

Mii de iubitori ai muntelui îi urmăreau postările cu nesaț, probabil a fost cel mai bun om de marketing al munților.

Weekendul care tocmai s-a încheiat a fost unul trist pentru iubitorii muntelui. Fetița zglobie care își dorea mai mulți munți și mai puține blocuri s-a stins vineri seara, într-un stupid accident în munții Piatra Craiului.

Tânăra a căzut într-o râpă aproape 50 metri, într-un loc pe care îl iubea. Munții reprezentau pentru tânăra Diana Pora refugiul perfect, hotelul de milioane de stele.

Munții Piatra Craiului erau cRai, iar conexiunea sa cu natura reieșea din toate fotografiile sale de pe conturile personale de Facebook și Instagram.

Prietenii și admiratorii sunt în stare de șoc și au transmis sute de mesaje de condoleanțe familiei îndurerate, care se pregătește miercuri de înmormântare.

“Bucuria de a-mi zburda sufletul pe poteci și surpriza cerului scăldat în soare mi-a dat o energie incredibil de faină azi. Ce fain e să fii viu. Ole!”, este mesajul postat de tânără cu câteva zile înainte de tragedie.

Drum lin, fetiță a munților!

Parteneri