vineri, martie 5, 2021

Un veteran de război, de 91 de ani, s-a vaccinat anti-covid. „Am trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave”.

Sabin Husariu, de 91 de ani, a fost imunizat anti-covid. Veteranul de război a ales să facă acest lucru  ”pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave”. Potrivit paginii de Facebook RoVaccinare, a mărturisit că alege mereu să vadă partea plină a paharului.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând jos şi interior

Un veteran de război, de 91 de ani, s-a vaccinat anti-covid

„Exemplu de moralitate la 91 de ani.
Veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului.
Singurul vaccin important făcut până acum a fost cel împotriva variolei, în urmă cu 85 de ani, pe când avea doar 6 ani.
Sabin Husariu, în vârstă de 91 de ani, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial și reprezentant al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala “Avram Iancu” Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca senin și încrezător pentru a se vaccina împotriva COVID-19.
Acesta s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei.
Distinsul veteran de război a ales să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave. Și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului.
Vă mulțumim, domnule Husariu!
Sunteți un adevărat exemplu de moralitate!

Ultimele stiri

Parteneri