duminică, octombrie 2, 2022

Un veteran de război, de 91 de ani, s-a vaccinat anti-covid. „Am trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave”.

Sabin Husariu, de 91 de ani, a fost imunizat anti-covid. Veteranul de război a ales să facă acest lucru  ”pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave”. Potrivit paginii de Facebook RoVaccinare, a mărturisit că alege mereu să vadă partea plină a paharului.

Te-ar mai interesa: Ceaiul pe care Regele Charles îl bea în fiecare di...

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând jos şi interior

Un veteran de război, de 91 de ani, s-a vaccinat anti-covid

„Exemplu de moralitate la 91 de ani.
Veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului.
Singurul vaccin important făcut până acum a fost cel împotriva variolei, în urmă cu 85 de ani, pe când avea doar 6 ani.
Sabin Husariu, în vârstă de 91 de ani, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial și reprezentant al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala “Avram Iancu” Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca senin și încrezător pentru a se vaccina împotriva COVID-19.
Acesta s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei.
Distinsul veteran de război a ales să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave. Și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului.
Vă mulțumim, domnule Husariu!
Sunteți un adevărat exemplu de moralitate!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private